Zoek in 522 vacatures

#

Vacatures €2000 - €2500 1e autotechnicus APK

Hieronder vind je een overzicht van al onze €2000 - €2500 1e autotechnicus APK vacatures.
Vacature Hoogeveen

APK Monteur - Hoogeveen

Wij zoeken een APK monteur in Hoogeveen
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MODI37030
Vacature Nederland

APK Monteur - Nederland

Wij zoeken een APK monteur voor meerdere plekken in Nederland
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MODI36796
Vacature Nederland

APK monteur - Nederland

Wij zoeken naar een APK monteur
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MODI36754
Vacature Culemborg

Eerste Autotechnicus (met APK) - Culemborg

Visscher Culemborg is op zoek naar een Eerste Autotechnicus. Kom jij ons leuke team versterken en zorgen voor tevreden klanten? 
Gepubliceerd: 03-12-2019
Referentie nr:#MODI34716
Vacature Apeldoorn

APK Monteur - Apeldoorn

Wij zoeken naar een APK monteur in Apeldoorn
Gepubliceerd: 02-12-2019
Referentie nr:#MODI36892
A
Vacature Delft

Autotechnicus (evt. APK) - Delft

Wij zoeken een autotechnicus met eventueel apk in Delft
Gepubliceerd: 02-12-2019
Referentie nr:#MODI36856
Vacature Nederland

Autotechnicus (evt. APK) - Nederland

Wij zoeken een autotechnicus met eventueel APK in heel Nederland
Gepubliceerd: 02-12-2019
Referentie nr:#MODI36854
Vacature Almere

Automonteur met APK - Almere

Wij zoeken een automonteur met APK in Almere
Gepubliceerd: 02-12-2019
Referentie nr:#MODI36785
Vacature Rotterdam

Autotechnicus met APK - Rotterdam

Wij zoeken naar een Autotechnicus met APK
Gepubliceerd: 02-12-2019
Referentie nr:#MODI36768
Vacature Oss

Automonteur met APK - Oss

Wij zoeken naar een autmonteur met apk in Oss
Gepubliceerd: 02-12-2019
Referentie nr:#MODI36730

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.