Zoek in 527 vacatures

#

Vacatures €2000 - €2500

Hieronder vind je een overzicht van al onze €2000 - €2500 vacatures.
Vacature Barneveld

Aflevermonteur - Barneveld

Wij zoeken een aflevermonteur in Barneveld
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MODI37053
Vacature Barneveld

Taxateur/Inkoper - Barneveld

Kan jij niet naar een auto kijken zonder te bedenken hoeveel deze waard is? Werk jij nu in de automotive branche en ben je eraan toe om een volgende stap te zetten in je carrière? Kom dan...
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOWI37812
A
Vacature Den Ham

Heavy bandenmonteur - Den Ham

Wij zoeken een Heavy bandenmonteur in Den Ham
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI36895
B
Vacature Oosterhout

Bandenmonteur Heavy - Oosterhout

Wij zoeken een bandenmonteur heavy in Oosterhout
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI36865
Vacature Nederland

Bandenmonteur Heavy - Nederland

Wij zoeken een bandenmonteur heavy in heel Nederland
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI36855
Vacature Nieuw-Vennep

Bandenmonteur - Nieuw-Vennep

Wij zoeken een bandenmonteur in Nieuw Vennep
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI36852
C
Vacature Aalsmeer

Bandenmonteur - Aalsmeer

Wij zoeken een bandenmonteur in Aalsmeer
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI36851
D
Vacature Gorinchem

Truckbandenmonteur - Gorinchem

Wij zoeken naar een Truckbandenmonteur in Gorinchem
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI36759
Vacature Nederland

Bandenmonteur Heavy - Nederland

Wij zoeken naar een Bandenmonteur Heavy in heel nederland
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI36756
Vacature Meppel

Bandenmonteur - Meppel

Ben jij niet bang voor vieze handen? Reageer dan direct. Onze opdrachtgever   is op zoek naar een  b andenmonteur.
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO36626
E
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.