Zoek in 2098 vacatures

#

Vacatures werkplaatschef -chef werkplaats

Hieronder vind je een overzicht van al onze werkplaatschef -chef werkplaats vacatures.
Vacature Zwolle

Filiaalmanager - Zwolle

 
Gepubliceerd: 24-05-2023
Referentie nr:#MO|50616
Vacature Oosterhout

Filiaalmanager - Oosterhout

 
Gepubliceerd: 24-05-2023
Referentie nr:#MO|50615
Vacature Utrecht - Leidsche Rijn

Meewerkend Voorman Volvo - Utrecht - Leidsche Rijn

Heb jij passie voor zowel autotechniek als service bieden aan mensen? Onderhoud en repareer jij graag auto’s? Heb je graag persoonlijk contact met klanten? En wil je je graag verder...
Gepubliceerd: 23-05-2023
Referentie nr:#MO50599
Vacature Raalte

Chef Werkplaats Peugeot - Raalte

Ben jij een echte people manager met een voorliefde voor autotechniek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze Peugeot vestiging in Raalte zijn wij op zoek naar een Chef Werkplaats.
Gepubliceerd: 03-05-2023
Referentie nr:#MO50377
Vacature Zeist

Meewerkend Voorman Volvo - Zeist

Heb jij passie voor zowel techniek als service bieden aan mensen? Wil jij je graag verder ontwikkelen binnen jouw vakgebied? Dan zoekt onze vestiging Broekhuis Haarlem jou! 
Gepubliceerd: 27-03-2023
Referentie nr:#MO49644
A
Vacature Haarlem

Meewerkend Voorman Audi Seat Skoda Volkswagen - Haarlem

Heb jij passie voor zowel techniek als service bieden aan mensen? Wil jij je graag verder ontwikkelen binnen jouw vakgebied? Dan zoekt onze vestiging Broekhuis Haarlem jou! 
Gepubliceerd: 27-03-2023
Referentie nr:#MO49643
B
Vacature Utrecht - Leidsche Rijn

Chef Werkplaats Volvo - Utrecht - Leidsche Rijn

Ben jij een echte people manager met een voorliefde voor autotechniek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze Volvo vestiging in Utrecht - Leidsche Rijn zijn wij op zoek naar een Chef...
Gepubliceerd: 13-03-2023
Referentie nr:#MO49450
Vacature Haarlem

Chef Werkplaats Audi Seat Skoda Volkswagen - Haarlem

Ben jij een echte people manager met een voorliefde voor autotechniek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze VAG winkel in Haarlem zijn wij op zoek naar een Chef Werkplaats.
Gepubliceerd: 13-03-2023
Referentie nr:#MO49440
C
Vacature Almere

Chef werkplaats Kia & Ford Almere - Almere

Jij coördineert alle werkplaatsactiviteiten binnen de Wensink vestiging als het gaat om een optimale bezetting van monteurs en je bent hierin een eerste aanspreekpunt. Je zorgt ervoor dat monteurs...
Gepubliceerd: 16-02-2023
Referentie nr:#MO49011
Vacature Arnhem

Meewerkend werkplaatschef Ford Arnhem - Arnhem

Jij coördineert alle werkplaatsactiviteiten binnen onze Ford vestiging in Arnhem als het gaat om een optimale bezetting van monteurs en je bent hierin een eerste aanspreekpunt. Je zorgt ervoor dat...
Gepubliceerd: 16-04-2021
Referentie nr:#MOW48093
Zoekcriteria

 

Dagelijks zijn zo’n 3.000 professionals via Jobmotive op naar zoek naar een baan in de autobranche. Mis uw nieuwe medewerker niet: plaats uw vacature snel en voordelig op de grootste banensite voor de branche.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.