Zoek in 708 vacatures

#

Vacatures werkplaatschef -chef werkplaats

Hieronder vind je een overzicht van al onze werkplaatschef -chef werkplaats vacatures.

Chef Werkplaats / Meewerkend Voorman - Herwers Hengelo

Herwers Hengelo is op zoek naar een nieuwe collega als Chef Werkplaats / Meewerkend Voorman! Ben of ken jij het talent dat wij zoeken?
Gepubliceerd: 10-09-2021
Referentie nr:#MOWI41496
Vacature Beilen (Drenthe)

Pon Equipment - Service Coördinator - Beilen (Drenthe)

Als Service Coördinator Buitendienst maak je deel uit van de afdeling Service. Je stuurt hierbij de medewerkers van de buitendienst operationeel aan, zodat de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden...
Gepubliceerd: 30-08-2021
Referentie nr:#MOW42016
Vacature Apeldoorn

Chef Werkplaats - Apeldoorn

Locatie: Apeldoorn Datum: 13-08-2021
Gepubliceerd: 13-08-2021
Referentie nr:#MO41836
A
Vacature Weert

Chef Werkplaats bij Van Mossel Volkswagen en Audi in Weert - Weert

Als Chef Werkplaats zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt in de werkplaats. Er wordt gewerkt volgens de planning, de kwaliteit van het afgeleverde werk ligt hoog en het team is gemotiveerd...
Gepubliceerd: 12-08-2021
Referentie nr:#MO41827
B
Vacature Hoorn

Chef Werkplaats bij Citroën en Peugeot in Hoorn - Hoorn

Voor onze Peugeot en Citroën vestiging in Hoorn zijn wij opzoek naar een ervaren, fulltine Chef Werkplaatst!
Gepubliceerd: 11-08-2021
Referentie nr:#MO41807
Vacature Zwolle

Chef Werkplaats bij Van Mossel Jaguar Land Rover in Zwolle - Zwolle

Voor onze Jaguar en Land Rover vestiging in Zwolle zijn wij opzoek naar een ervaren en fulltine Chef Werkplaatst!
Gepubliceerd: 11-08-2021
Referentie nr:#MO41806
C
Vacature Hoogeveen

Chef Werkplaats zakelijk - Hoogeveen

Locatie: Hoogeveen Datum: 27-07-2021
Gepubliceerd: 27-07-2021
Referentie nr:#MO41501

Meewerkend voorman Volvo Zeist - Zeist

Heb jij passie voor zowel techniek als service bieden aan mensen? Wil jij je graag verder ontwikkelen binnen jouw vakgebied? Dan zoekt onze Broekhuis Volvo vestiging in Zeist jou! Wij zoeken...
Gepubliceerd: 20-07-2021
Referentie nr:#MO41420
D

Werkplaatschef Porsche Classic Center Gelderland - Heteren

Voor Porsche Classic Center Gelderland zijn wij per direct op zoek naar een werkplaatschef (fulltime - 40 uur).  Als werkplaatschef ben je verantwoordelijk voor het organiseren,...
Gepubliceerd: 15-07-2021
Referentie nr:#MO41406
E
Vacature Venlo

Chef Werkplaats - Venlo

Locatie: Venlo Datum: 13-07-2021
Gepubliceerd: 13-07-2021
Referentie nr:#MOWI41380
F
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.