Zoek in 847 vacatures

#

Vacatures werkplaatschef -chef werkplaats

Hieronder vind je een overzicht van al onze werkplaatschef -chef werkplaats vacatures.
Vacature Hoofddorp

Meewerkend Voorman - Hoofddorp

Kennis van techniek op het allerhoogste niveau verbinden met jouw leidinggevende skills, dat is waar het in deze functie om draait! Voor een moderne en prima gefaciliteerde werkplaats van een...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MOWI45353
Vacature Den Bosch

Filiaalmanager - Den Bosch

In dit filiaal werk je in een kleiner team, waardoor je zelf mee-sleutelt in de werkplaats.
Gepubliceerd: 03-05-2022
Referentie nr:#MOW45235
Vacature Hilversum

Meewerkend Voorman - Hilversum

Toe aan de volgende stap in jouw technische loopbaan binnen de werkplaats van het officiële merkdealerbedrijf? Dan heeft Renell Recruitment een interessante en verantwoordelijke functie te...
Gepubliceerd: 28-04-2022
Referentie nr:#MOWI45110
Vacature Harderwijk

Chef Werkplaats Autoschade Harderwijk - Harderwijk

Ben jij een echte people manager met een voorliefde voor schadeherstel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze Autoschade vestiging in Harderwijk zijn wij op zoek naar een Chef Werkplaats.
Gepubliceerd: 22-04-2022
Referentie nr:#MOWI45071
A
Vacature Drenthe

Werkplaatschef schade m/v - Drenthe

Werkplaatschef, Assen
Gepubliceerd: 09-03-2022
Referentie nr:#MO44655
Vacature N.t.b. (verschillende vestigingen)

Diagnose Specialist Profile Nooteboom - N.t.b. (verschillende vestigingen)

Diagnose Specialist, Profile Nooteboom, 2000-3500 per maand
Gepubliceerd: 02-03-2022
Referentie nr:#MOWI44553
Vacature Utrecht

APK Keurmeester Profile Nooteboom Utrecht - Utrecht

APK Keurmeester, Profile Nooteboom Utrecht, Fulltime, 2500-4000 per maand
Gepubliceerd: 25-02-2022
Referentie nr:#MOWI44488
B

APK Keurmeester Profile Nooteboom Schiedam - Schiedam

APK Keurmeester, Profile Nooteboom Schiedam, Fulltime, 2500 - 4000 euro per maand
Gepubliceerd: 24-02-2022
Referentie nr:#MOWI44472
C
Vacature Utrecht Leidsche Rijn

Chef Werkplaats Volvo - Utrecht Leidsche Rijn

Ben jij een echte people manager met een voorliefde voor autotechniek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze Volvo vestiging in Utrecht - Leidsche Rijn zijn wij op zoek naar een Chef...
Gepubliceerd: 24-02-2022
Referentie nr:#MO44463
Vacature Gouda

APK Keurmeester Profile Nooteboom Gouda - Gouda

APK Keurmeester, autotechnicus, diagnose specialist, Profile Nooteboom Gouda, 2500-4000, fulltime
Gepubliceerd: 24-02-2022
Referentie nr:#MO44458
D
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.