Zoek in 842 vacatures

#

Vacatures werkplaatschef -chef werkplaats

Hieronder vind je een overzicht van al onze werkplaatschef -chef werkplaats vacatures.

Werkplaats Chef Schadeherstel - Den Bosch

Als Werkplaats Chef Schadeherstel ben je de schakel tussen klanten, je collega’s in de werkplaats en leveranciers. Jij weet als geen ander te vertalen wat de wensen van de klant zijn. Wanneer...
Gepubliceerd: 10-04-2019
Referentie nr:#MO35547
A
Vacature Gelderland

Bandenmonteur Truck & Landbouw in Barneveld - Gelderland

Truck bandenmonteurs gezocht in Barneveld.
Gepubliceerd: 04-04-2019
Referentie nr:#MO30924
B

Meewerkend Voorman / Plaatsvervangend Chef Werkplaats - Rotterdam

Als Meewerkend Voorman / Plaatsvervangend Chef Werkplaats werk je in één van de grootste en modernste BMW dealers in Nederland.
Gepubliceerd: 29-03-2019
Referentie nr:#MO35450
C
Vacature Amsterdam (Hoofddorp)

Kawasaki Motors Benelux - Technical Coordinator Dealer & Customer Support - Amsterdam (Hoofddorp)

In this challenging and international role you will be responsible for technical support to dealers and customers within the Benelux. You will operate closely with dealers to determine requirements...
Gepubliceerd: 21-03-2019
Referentie nr:#MOD35035
Vacature Oosterhout

Chef werkplaats bij OPC Opel in Oosterhout - Oosterhout

Voor onze OPC Opel vestiging in Oosterhout zijn we op zoek naar een ervaren, fulltime Chef werkplaats!
Gepubliceerd: 14-03-2019
Referentie nr:#MO35309
D
Vacature Tilburg

Chef werkplaats bij Van Mossel Car Solutions in Tilburg - Tilburg

Om de groei van Van Mossel Car Solutions het hoofd te bieden zijn we op zoek naar een fulltime Chef werkplaats voor onze vestiging in Tilburg!
Gepubliceerd: 13-03-2019
Referentie nr:#MO35293
E
Vacature De Meern

Werkplaatschef - De Meern - De Meern

Voor een leuke opdrachtgever zoeken wij nog een (ervaren) werkplaatschef. De auto’s die in het bedrijf komen zijn heel divers, van jonge lease auto’s tot oldtimers en alles daar...
Gepubliceerd: 13-03-2019
Referentie nr:#MO34485
F
Vacature Alkmaar

Service Adviseur - Alkmaar

Je gaat aan de slag bij een sterk groeiend bedrijf die in de weide omtrek bekend staat om haar hoge klantvriendelijkheid en serviceverlening. De werkplaats is uitgerust met professionele...
Gepubliceerd: 11-02-2019
Referentie nr:#MO34102
Vacature Deventer

MEEWERKEND VOORMAN WERKPLAATS - Deventer

Herwers Deventer heeft ruimte voor een meewerkend voorman werkplaats
Gepubliceerd: 05-02-2019
Referentie nr:#MODI34945
G
Vacature Bunschoten-spakenburg

Service adviseur met leidinggevende kwaliteiten gezocht - Bunschoten - Bunschoten-spakenburg

Service adviseur met leidinggevende kwaliteiten gezocht - Bunschoten
Gepubliceerd: 05-02-2019
Referentie nr:#MODI33230
H
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.