Zoek in 580 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Vacatures verkoper LKW

Hieronder vind je een overzicht van al onze verkoper LKW vacatures.
Vacature Zwolle

Accountmanager Verhuur Noordoost Nederland - Zwolle

Namens Riwal Hoogwerkers zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste Accountmanager Verhuur New Business voor de regio Noordoost Nederland
Gepubliceerd: 14-05-2018
Referentie nr:#MOD31967
A
Vacature Gelderland

Wij zoeken met spoed een commerciële en technische adviseur in de provincie Gelderland en Overijssel! - Gelderland

Voor een leuk, vakkundig, dynamisch en klantgericht familiebedrijf. Zoeken wij een commerciële en technische adviseur!
Gepubliceerd: 28-02-2018
Referentie nr:#MODI31541
B
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in