Zoek in 597 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Vacatures sales manager bedrijfswagens

Hieronder vind je een overzicht van al onze sales manager bedrijfswagens vacatures.
Vacature Zwolle

Technical Services Advisor - Zware Bedrijfsauto’s - Zwolle

Technical Services Advisor voor technical trainingen aan de Nederlandse defensie - Zware Bedrijfsauto’s bij Scania Nederland B.V.
Gepubliceerd: 23-03-2018
Referentie nr:#MO31765
A
Vacature Naaldwijk

Verkoopadviseur - Naaldwijk

De Verkoopadviseur die wij zoeken heeft ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie en je bent een echt verkooptalent op het gebied van personenauto’s en bedrijfswagens!
Gepubliceerd: 26-01-2018
Referentie nr:#MO31260
B
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in