Zoek in 708 vacatures

#

Vacatures Onderhoudstechnicus

Hieronder vind je een overzicht van al onze Onderhoudstechnicus vacatures.
Vacature Gelderland

Ervaren (auto) Monteur m/v, regio Barneveld - Gelderland

Ervaring met Quads en side by sides;
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MO42262
Vacature Utrecht

Allround Caravan/Camper monteur m/v, regio Utrecht - Utrecht

De functie is niet het standaard werk en vraagt veel van je creativiteit.
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MO42256

Technisch productiemedewerker - Venlo

Je voert onderhoud en reparaties uit aan o.a. machines, het rijdende materiaal en alle voorkomende werkzaamheden. Je lost toekomstige problemen op voordat ze ontstaan d.m.v. preventief...
Gepubliceerd: 01-09-2021
Referentie nr:#MOWI42084

Banden monteur - Zaandam

Truckabanden  Bandenservice  Banden Zaandam Bedrijfswagen reparatie Zaandam  Trailer reparatie Zaandam 
Gepubliceerd: 13-08-2021
Referentie nr:#MO41837
Vacature Culemborg

1e automonteur Culemborg - Culemborg

1e automonteur Culemborg
Gepubliceerd: 05-08-2021
Referentie nr:#MO41661
Vacature Heteren

Werkplaats receptionist Heteren - Heteren

Werkplaats receptionist Heteren
Gepubliceerd: 05-08-2021
Referentie nr:#MO41660
Vacature Heerenveen

Truckbanden monteur Heerenveen - Heerenveen

Truckbanden monteur Heerenveen
Gepubliceerd: 05-08-2021
Referentie nr:#MO41659
Vacature Heerenveen

Truckbanden monteur Heerenveen - Heerenveen

Truckbanden monteur Heerenveen
Gepubliceerd: 05-08-2021
Referentie nr:#MOWI41657
Vacature Arnhem

Serviceadviseur / Hulpmonteur - Arnhem

Serviceadviseur / Hulpmonteur Arnhem 
Gepubliceerd: 05-08-2021
Referentie nr:#MO41655
A
Vacature Hilversum

1e automonteur Hilversum - Hilversum

 1e automonteur Hilversum
Gepubliceerd: 05-08-2021
Referentie nr:#MO41653
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.