Zoek in 486 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Vacatures Onderhoudstechnicus

Hieronder vind je een overzicht van al onze Onderhoudstechnicus vacatures.
Vacature Woerden

Technisch Medewerker Automaten bij Flushed Woerden - Woerden

Samen met Roelant van Flushed Woerden ben ik op zoek naar een frisse en technisch onderlegde medewerker ter uitbreiding van het huidige team.
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO31185
A
Vacature Botlek Rotterdam

Monteur Energy bij Abird Rotterdam (m/v) - Botlek Rotterdam

Samen met Abird zijn wij op zoek naar een gedreven Monteur Energy. Abird is al meer dan 55 jaar specialist in de verhuur / verkoop / onderhoud van industrieel gereedschap, lasapparatuur, hef- en...
Gepubliceerd: 11-01-2018
Referentie nr:#MO31141
B
Vacature IJsselstein

Gedreven Automonteur bij Vakgarage Verbree in IJsselstein - IJsselstein

Samen met Mark Verbree van Vakgarage Verbree in IJsselstein, ben ik op zoek naar een 2e Automonteur om het huidige team uit te breiden en te versterken.
Gepubliceerd: 06-01-2018
Referentie nr:#MO31096
C
Vacature VEENENDAAL

Ervaren Allround Automonteur bij Dealer Veenendaal - VEENENDAAL

Samen met een mooi dealerbedrijf ben ik op zoek naar een Ervaren Allround Autotechnicus in de ruime omgeving van Veenendaal. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een gezond bedrijf met...
Gepubliceerd: 06-01-2018
Referentie nr:#MO31095
D
Vacature VEENENDAAL

1e Autotechnicus voor groeiend dealerbedrijf in regio Ede - VEENENDAAL

Voor een mooie en gezonde dealerorganisatie in de regio Ede, ben ik ter uitbreiding van het huidige team, op zoek naar een 1e Autotechnicus.
Gepubliceerd: 06-01-2018
Referentie nr:#MO31093
E
Vacature Utrecht

Allround automonteur/ Autotechnicus bij gerenommeerde garage in Utrecht - Utrecht

Samen met een mooi dealerbedrijf ben ik op zoek naar een Ervaren Allround Automonteur in de ruime omgeving van Utrecht. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een gezond en groeiend...
Gepubliceerd: 06-01-2018
Referentie nr:#MO31092
F
Vacature Veghel

Autotechnicus bij Rüttchen Veghel - Veghel

Samen met Rüttchen ben ik ter versterking van het team in Veghel, op zoek naar een Automonteur / Autotechnicus die op het premium level aan de slag wilt.
Gepubliceerd: 06-01-2018
Referentie nr:#MO31088
G
Vacature Uithoorn

Aflevermonteur bij dealer regio Uithoorn - Uithoorn

Samen met een groeiend dealerbedrijf ben ik op zoek naar een Aflevermonteur in de regio Uithoorn. Ben jij op zoek naar een afwisselende uitdaging bij een groeiend dealerbedrijf? Dan zoeken wij jou!
Gepubliceerd: 06-01-2018
Referentie nr:#MO31072
H
Vacature Montfoort

Automonteur bij Vakgarage Montfoort - Montfoort

Samen met het Wilfred en het team van Vakgarage Montfoort ben ik op zoek naar een jonge en gedreven Automonteur om het team te versterken.
Gepubliceerd: 06-01-2018
Referentie nr:#MO31071
I
Vacature ROTTERDAM

Ervaren Autotechnicus bij dealer regio Rotterdam - ROTTERDAM

Samen met een Rotterdams dealerbedrijf ben ik op zoek naar een Ervaren Autotechnicus. Ben jij op zoek naar een mooie en nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou!
Gepubliceerd: 06-01-2018
Referentie nr:#MO31054
J
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in