Zoek in 842 vacatures

#

Vacatures Onderhoudstechnicus

Hieronder vind je een overzicht van al onze Onderhoudstechnicus vacatures.
Vacature Hellevoetsluis

Allround medewerker Facilitaire Dienst - Hellevoetsluis

Ben jij goed in het denken in oplossingen, houd je van klussen en heb je een technische achtergrond, dan zijn wij op zoek naar jou!
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI35616
A
Vacature Culemborg

Automonteur - Culemborg - Culemborg

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Automonteur voor de regio Culemborg.
Gepubliceerd: 04-04-2019
Referentie nr:#MO34649
B
Vacature Gelderland

Bandenmonteur Truck & Landbouw in Barneveld - Gelderland

Truck bandenmonteurs gezocht in Barneveld.
Gepubliceerd: 04-04-2019
Referentie nr:#MO30924
C
Vacature Veenendaal

Automonteur / Autotechnicus M/V - Veenendaal

Voor de uitbreiding van onze werkplaatscapaciteit zijn wij op zoek naar versterking van ons team autotechnici te weten een automonteur / autotechnicus M/V. We zijn op zoek naar een vaste kracht...
Gepubliceerd: 07-03-2019
Referentie nr:#MONE26821
D
Vacature Naarden

1e Autotechnicus (m/v) - Naarden

Volvo Buitenweg zoekt een 1e autotechnicus (m/v). Voel jij je thuis in ons vooruitstrevend werkplaatsconcept? 
Gepubliceerd: 04-03-2019
Referentie nr:#MO35182
E
Vacature Amsterdam

Automonteur + APK Amsterdam - Amsterdam

Wil jij ook werken bij een garagebedrijf die wereldwijd bekend is? Dan is dit je kans…. Onze opdrachtgever zoekt een Autotechnicus met APK.
Gepubliceerd: 12-02-2019
Referentie nr:#MO34167
F
Vacature Zwolle

Bandenmonteur / Automonteur - Zwolle - Zwolle

Voor een landelijke opdrachtgever in Zwolle zijn wij op zoek naar een Auto- / Bandenmonteur die de voertuigen van onze klanten weer veilig de weg op kan laten gaan.
Gepubliceerd: 12-02-2019
Referentie nr:#MO34163
Vacature Eindhoven

1e/2e Automonteur - Eindhoven - Eindhoven

Voor onze groeiende opdrachtgever zijn wij op zoek naar een zelfstandige Automonteur voor de regio Eindhoven.
Gepubliceerd: 11-02-2019
Referentie nr:#MO34158
Vacature Steenwijk

1e/2e autotechnicus (APK) - Steenwijk - Steenwijk

Je gaat werken bij een familie bedrijf. De auto’s die in het bedrijf komen zijn heel divers, van jonge lease auto’s tot oldtimers en alles daar tussen. Binnen het team staat kwaliteit,...
Gepubliceerd: 11-02-2019
Referentie nr:#MO34155
Vacature Middelharnis

APK monteur - Middelharnis - Middelharnis

Voor een garagebedrijf in Middelharnis zijn wij dringend opzoek naar een Apk monteur.
Gepubliceerd: 11-02-2019
Referentie nr:#MO34151
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.