Zoek in 735 vacatures

#

Vacatures Onderhoudstechnicus

Hieronder vind je een overzicht van al onze Onderhoudstechnicus vacatures.
Vacature Amersfoort

Schoonmaker M/V - Amersfoort

Waarom zijn wij op zoek naar schoonmaak toppers? Onze opdrachtgevers zijn gespecialiseerd in het schoonhouden van kantoorpanden, schoolgebouwen en andere instellingen. Met jouw talent om geen...
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO36193
Vacature Naarden

Onderhoudsmonteur – Naarden - Naarden

Een stabiel garagebedrijf in Narden is op zoek naar een onderhoudsmonteur voor personenauto’s.
Gepubliceerd: 03-06-2019
Referentie nr:#MODI36058
A
Vacature Amsterdam

Automonteur + APK Amsterdam - Amsterdam

Wil jij ook werken bij een garagebedrijf die wereldwijd bekend is? Dan is dit je kans…. Onze opdrachtgever zoekt een Autotechnicus met APK.
Gepubliceerd: 06-05-2019
Referentie nr:#MO34167
B
Vacature Zwolle

Bandenmonteur / Automonteur - Zwolle - Zwolle

Voor een landelijke opdrachtgever in Zwolle zijn wij op zoek naar een Auto- / Bandenmonteur die de voertuigen van onze klanten weer veilig de weg op kan laten gaan.
Gepubliceerd: 06-05-2019
Referentie nr:#MO34163
Vacature Eindhoven

1e/2e Automonteur - Eindhoven - Eindhoven

Voor onze groeiende opdrachtgever zijn wij op zoek naar een zelfstandige Automonteur voor de regio Eindhoven.
Gepubliceerd: 06-05-2019
Referentie nr:#MO34158
Vacature Steenwijk

1e/2e autotechnicus (APK) - Steenwijk - Steenwijk

Je gaat werken bij een familie bedrijf. De auto’s die in het bedrijf komen zijn heel divers, van jonge lease auto’s tot oldtimers en alles daar tussen. Binnen het team staat kwaliteit,...
Gepubliceerd: 06-05-2019
Referentie nr:#MO34155
Vacature Middelharnis

APK monteur - Middelharnis - Middelharnis

Voor een garagebedrijf in Middelharnis zijn wij dringend opzoek naar een Apk monteur.
Gepubliceerd: 06-05-2019
Referentie nr:#MO34151
Vacature Den Haag

2e Automonteur - Den Haag - Den Haag

Voor onze opdrachtgever met vestigingen door heel Nederland, zoeken wij per direct een automonteur in Den Haag. 
Gepubliceerd: 06-05-2019
Referentie nr:#MO34150
Vacature Den Haag

1e Autotechnicus + APK - Den Haag - Den Haag

Voor een opdrachtgever met vestiging in Den Haag zijn wij dringend opzoek naar een 1e Autotechnicus met APK papieren. 
Gepubliceerd: 06-05-2019
Referentie nr:#MO34149
Vacature Nieuw-Vennep

1e/2e Automonteur - Nieuw-Vennep

Je gaat werken bij een allround garage bedrijf. Locatie Nieuw-Vennep!
Gepubliceerd: 06-05-2019
Referentie nr:#MO34113
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.