Zoek in 592 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Vacatures occasionverkoper -verkoper gebruikt

Hieronder vind je een overzicht van al onze occasionverkoper -verkoper gebruikt vacatures.
Vacature Zwolle

Auto Taxateur - Zwolle

De collega die wij zoeken heeft actuele kennis van de B2B handelswaarde van auto’s. Zijn of haar kerntaak is het afgeven van garantieprijzen.
Gepubliceerd: 21-09-2018
Referentie nr:#MODI33517
Vacature Barneveld

Taxateur - Inkoper - Barneveld

Als Taxateur vul je de 40-urige werkweek met het dagelijks inschatten van de handelswaarde van gebruikte voertuigen, bestudeer je de foto’s en beschikbare informatie van het voertuig,...
Gepubliceerd: 04-09-2018
Referentie nr:#MO33363
Vacature Valkenswaard

Verkoopadviseur personenauto’s, Renault (Valkenswaard, Arend Auto) - Valkenswaard

Arend Auto, dé Renault en Dacia dealer in de regio Zaandam, Waterland, Amsterdam en Noord- Brabant zoekt voor de vestiging Valkenswaard een bevlogen Verkoopadviseur. Ga jij voor...
Gepubliceerd: 27-08-2018
Referentie nr:#MODI33188
A
Vacature Nijmegen

Verkoopadviseur Occasions - Nijmegen

Voor ons occasionplein in Nijmegen zijn wij per direct op zoek naar een ervaren verkoopadviseur occasions.
Gepubliceerd: 20-07-2018
Referentie nr:#MODI32944
B
Vacature Venlo

Verkoper Occasions - Venlo

Ben jij  Verkoper occasions of verkoopadviseur gebruikt, en woon je in  Venlo, Venray, Eindhovenof Weert. Dus Limburg of Brabant? Neem dan contact met ons op.
Gepubliceerd: 16-07-2018
Referentie nr:#MOD31355
Vacature Heel Nederland

In de Wal Auto's - International Purchase & Sales Talents - Heel Nederland

Ben jij een echt commercieel talent en heb je passie voor auto’s? Wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen een vooruitstrevende en internationaal opererende automotive organisatie en inspireer...
Gepubliceerd: 29-06-2018
Referentie nr:#MOD32722
C
Vacature

Occasion Manager Brabant -

Ben jij een gepassioneerde Occasion Manager of verkoper en ben je op zoek naar een nieuwe job met verantwoordelijkheid en uitdaging? Wij zoeken voor Nefkens Brabant i een ervaren Occasion manager...
Gepubliceerd: 28-06-2018
Referentie nr:#MOD32716
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.