Zoek in 604 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Vacatures occasionverkoper -verkoper gebruikt

Hieronder vind je een overzicht van al onze occasionverkoper -verkoper gebruikt vacatures.
Vacature Krimpen aan den IJssel

Verkoopadviseur M/V - Krimpen aan den IJssel

Ben jij een enthousiaste verkoopadviseur die er voor iedere klant een feestje van maakt? Werk je graag met mensen en wil je graag optimaal aan de wensen van onze klant voldoen? Doe je dit door...
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI31282
A
Vacature Regio Midden/West-Brabant

Senior Verkoopadviseur - Regio Midden/West-Brabant

Ben je een ervaren Verkoopadviseur in de automotive branche en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Wij zoeken een Senior Verkoopadviseur in regio Midden/West-Brabant! 
Gepubliceerd: 12-04-2018
Referentie nr:#MOD31948
B

Online Occasion Manager (standplaats Amsterdam of Antwerpen) - Amsterdam

Wil jij als Occasion Manager de overstap maken naar de online autohandel? Sluit je dan aan bij de meest waardevolle start-up van Europa!
Gepubliceerd: 11-04-2018
Referentie nr:#MO31912
C

Auto Inkoper / Taxateur - Eindhoven

Wij zoeken een enthousiaste en ervaren Auto Inkoper / Taxateur voor onze WijKopenAutos vestigingen in Eindhoven en Den Bosch.
Gepubliceerd: 11-04-2018
Referentie nr:#MODI31911
D
Vacature Venlo

Verkoopadviseur Occasions - Venlo

Als verkooptopper ben jij het gezicht naar zowel nieuwe als bestaande klanten van onze vestiging, waar één of meerdere van onze dealermerken vertegenwoordigd zijn. Met jouw energieke...
Gepubliceerd: 11-04-2018
Referentie nr:#MODI31903
E
Vacature Apeldoorn

Verkoper - Apeldoorn

Voor de afdeling Volkswagen in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een ervaren: Verkoop Adviseur (v/m) (32/40 uur)
Gepubliceerd: 05-03-2018
Referentie nr:#MO31615
F
Vacature Venlo

Verkoper Occasions - Venlo

Ben jij  Verkoper occasions of verkoopadviseur gebruikt, en woon je in  Venlo, Venray, Eindhovenof Weert. Dus Limburg of Brabant? Neem dan contact met ons op.
Gepubliceerd: 05-02-2018
Referentie nr:#MOD31355
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in