Zoek in 580 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Vacatures Finance manager -financieel directeur

Hieronder vind je een overzicht van al onze Finance manager -financieel directeur vacatures.
Vacature Vianen (Ut)

Coördinator Bijzonder Beheer Dealerfinanciering - Vianen (Ut)

Namens onze opdrachtgever Alcredis Finance zijn wij op zoek naar een Coördinator Bijzonder Beheer Dealerfinanciering, die juridische affiniteit weet te combineren met beïnvloedingsvermogen en...
Gepubliceerd: 14-05-2018
Referentie nr:#MOD32216
A
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in