Zoek in 842 vacatures

#

Vacatures filiaalmanager bandenbedrijf

Hieronder vind je een overzicht van al onze filiaalmanager bandenbedrijf vacatures.
Vacature Velserbroek

Een filiaalleider met technische kennis. - Velserbroek

Filiaalleider garagebedrijf in Velserbroek
Gepubliceerd: 05-04-2019
Referentie nr:#MO22149
Vacature Utrecht

Filiaalmanager - Utrecht - Utrecht

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Filiaalmanager in Utrecht.
Gepubliceerd: 04-04-2019
Referentie nr:#MO34247
Vacature Bunschoten

Gezocht! Filiaalmanager in omgeving Utrecht - Bunschoten

Voor onze landelijke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een vestigingsmanager in omgeving Utrecht
Gepubliceerd: 04-04-2019
Referentie nr:#MO32143
A
Vacature Poeldijk

Filiaalmanager - Poeldijk

Als Filiaalmanager heb je een unieke positie; een zelfstandige functie met verantwoordelijkheid voor alle technische en commerciële activiteiten.
Gepubliceerd: 02-04-2019
Referentie nr:#MOD35478
B
Vacature Arnhem

Filiaalmanager - Arnhem

Als Filiaalmanager heb je een unieke positie; een zelfstandige functie met verantwoordelijkheid voor alle technische en commerciële activiteiten.
Gepubliceerd: 28-03-2019
Referentie nr:#MOD35443
C
Vacature Deventer

Filiaalmanager - Deventer

Als Filiaalmanager heb je een unieke positie; een zelfstandige functie met verantwoordelijkheid voor alle technische en commerciële activiteiten.
Gepubliceerd: 28-03-2019
Referentie nr:#MOD35439
D
Vacature Helmond

Servicemanager – Helmond - Helmond

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Servicemanager in Helmond.
Gepubliceerd: 20-02-2019
Referentie nr:#MO35105
Vacature Apeldoorn

Servicemanager – Apeldoorn - Apeldoorn

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Servicemanager in Apeldoorn.
Gepubliceerd: 20-02-2019
Referentie nr:#MO35104
E
Vacature Utrecht

Assistent Filiaalmanager - Utrecht - Utrecht

Wil jij ook werken bij een garagebedrijf die landelijk bekend is? Dan is dit je kans… Onze opdrachtgever zoekt een Assistent Filiaalmanager
Gepubliceerd: 18-02-2019
Referentie nr:#MO34248
Vacature Deventer

Filiaalmanager - Deventer - Deventer

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Filiaalmanager in Zutphen
Gepubliceerd: 18-02-2019
Referentie nr:#MO34245
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.