Zoek in 539 vacatures

#

Vacatures de- en monteur

Hieronder vind je een overzicht van al onze de- en monteur vacatures.
Vacature Nijmegen

De- en montagemedewerker Autoherstel Zuid - Nijmegen

Maak jij van elke beschadigde auto weer een plaatje? Als De- en montagemedewerker bij Autoherstel Zuid in Nijmegen heb je als hoofdtaak het verwijderen, vervangen en monteren van...
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI35792
A
Vacature Oss

De- en montagemedewerker Autoherstel Zuid - Oss

Maak jij van elke beschadigde auto weer een plaatje? Als De- en montagemedewerker bij Autoherstel Zuid in Oss heb je als hoofdtaak het verwijderen, vervangen en monteren van...
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI35791
B
Vacature Nederland

Bandenmonteur Heavy - Nederland

Wij zoeken naar een Bandenmonteur Heavy in heel nederland
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MODI36756
Vacature Utrecht

1e of 2e Automonteur voor Toyota | Kia - Utrecht

Voor automobielbedrijf Kooijman Utrecht zoeken wij een fulltime 1e of 2e Auomonteur
Gepubliceerd: 01-10-2019
Referentie nr:#MO37404
C
Vacature Tiel

1e of 2e Automonteur voor Toyota | Kia - Tiel

Voor automobielbedrijf Kooijman Tiel zoeken wij een fulltime eerste of tweede Automonteur
Gepubliceerd: 01-10-2019
Referentie nr:#MO37403
D
Vacature VESSEM

1e Autotechnicus / Automonteur (M/V) - VESSEM

Vanwege de uitbreiding van ons bedrijf met het concept 'Vakgarage' zijn wij per direct opzoek naar een 1e Autotechnicus / Automonteur (M/V)
Gepubliceerd: 15-08-2019
Referentie nr:#MO36752
E
Vacature Oss

Servicemonteur Ruitschade - Oss

Wij zoeken een servicemonteur ruitschade in Oss
Gepubliceerd: 14-08-2019
Referentie nr:#MODI36724
F
Vacature Oss

De- en montagemedewerker - Oss

Wij zoeken een de- en montagemedewerker in Oss.
Gepubliceerd: 14-08-2019
Referentie nr:#MODI36723
G
Vacature Heerhugowaard

Voorbewerker - Heerhugowaard

Wij zoeken een voorwerker in Heerhugowaard.
Gepubliceerd: 14-08-2019
Referentie nr:#MODI36718
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.