Zoek in 687 vacatures

#

Vacatures bandentechnicus

Hieronder vind je een overzicht van al onze bandentechnicus vacatures.
Vacature Almere

Bandenmonteur (Tijdelijk) - Almere

Om voorbereid te zijn op de verschillende weersomstandigheden, wisselen wij voor onze klanten veel banden. Zoveel banden dat wij jou daarvoor nodig hebben!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#MOW42639
Vacature Enschede

Bandenmonteur Truck & Landbouw - Enschede

Locatie: Enschede Datum: 13-10-2021
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO42618
A
Vacature Den Ham

Bandenmonteur Truck & Retail - Den Ham

Locatie: Den Ham Datum: 13-10-2021
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOWI42617
B
Vacature Den Bosch

Bandenmonteur (Tijdelijk)-duplicaat - Den Bosch

Tijdens de bandenwissel weken wisselen wij veel banden voor onze klanten. Zoveel dat wij jouw hulp daarvoor goed kunnen gebruiken. De bandenwissel weken zijn van 18 oktober tot en met 24...
Gepubliceerd: 08-10-2021
Referentie nr:#MOW42538
Vacature Noordwijkerhout

Servicemonteur banden - Noordwijkerhout

In de werkplaats in Noordwijkerhout worden banden en wielen voor landbouw- en grondverzetmachines, vracht- en personenwagens gemonteerd, gerepareerd, uitgelijnd en uitgebalanceerd.
Gepubliceerd: 28-09-2021
Referentie nr:#MO42400

Monteur banden en wielen - Maasbree

Onderhoud en reparaties aan banden.
Gepubliceerd: 23-09-2021
Referentie nr:#MO42318

Loods medewerker - WERKENDAM

Euroband B.V. is een organisatie met diverse activiteiten binnen de Automotive. De organisatie is internationaal onderlegd vanwege de import en export van nieuwe en gebruikte (auto)banden....
Gepubliceerd: 14-09-2021
Referentie nr:#MOWI42195
C
Vacature Den Helder

Autotechnicus Volkswagen - Den Helder

Ben jij Autotechnicus (voorkeur met APK bevoegdheid) en ben je op zoek naar een werkgever die graag in jouw professionele ontwikkeling investeert? Goed dat je dit leest! Want je hebt nu de kans om...
Gepubliceerd: 27-08-2021
Referentie nr:#MO42008
D

Bandenmonteur (Tijdelijk) - Meppel

Om voorbereid te zijn op de verschillende weersomstandigheden, wisselen wij voor onze klanten veel banden. Zoveel banden dat wij jou daarvoor nodig hebben!
Gepubliceerd: 27-08-2021
Referentie nr:#MOW41725
Vacature Eindhoven

Monteur Personen- en Bestelwagenbanden - Eindhoven

Profile Car en Tyreservice Eindhoven monteur personen- en bestelwagenbanden
Gepubliceerd: 26-08-2021
Referentie nr:#MOWI42005
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.