Zoek in 625 vacatures

#

Vacatures bandentechnicus

Hieronder vind je een overzicht van al onze bandentechnicus vacatures.
Vacature Alphen aan den Rijn

Bandenmonteur truck - Alphen aan den Rijn

Als truckbandenmonteur werk je in een team om voor onze klanten klaar te staan. Elke dag is weer anders en dus niet saai. Ook repareren doe je naast monteren en balanceren. Uitlijnen van...
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOWI41416
A
Vacature Doetinchem

Truck- en landbouwmonteur - Doetinchem

Locatie: Doetinchem Datum: 14-07-2021
Gepubliceerd: 14-07-2021
Referentie nr:#MO41389
B
Vacature Amsterdam

Banden voorsorteerder - Amsterdam

Als  Banden voorsorteerder  bij Granuband ben je verantwoordelijk voor het selecteren en sorteren van gebruikte banden in schrotbanden en waardebanden.  Deze banden worden...
Gepubliceerd: 28-06-2021
Referentie nr:#MOWI41194
Vacature Apeldoorn

Bandenmonteur Truck - Apeldoorn

Locatie: Apeldoorn Datum: 17-06-2021
Gepubliceerd: 17-06-2021
Referentie nr:#MO41128
C
Vacature Zierikzee

Bandenmonteur landbouw/truck junior - Zierikzee

Als bandenmonteur bestaat je werk uit het afleveren van goederen en het monteren van landbouwbanden en wielen in de regio. Af en toe voer je pechhulp werkzaamheden uit. Heb jij nog geen...
Gepubliceerd: 16-06-2021
Referentie nr:#MOWI41107
Vacature Middelharnis

Bandenmonteur landbouw/truck met C/CE rijbewijs - Middelharnis

Wegens uitbreiding van ons team in Middelharnis zijn we op zoek naar een bandenmonteur. Je monteert landbouwbanden en wielen in de regio en levert goederen af.
Gepubliceerd: 16-06-2021
Referentie nr:#MOWI41106
D
Vacature Venlo

Truck- en landbouwmonteur - Venlo

Locatie: Venlo Datum: 15-06-2021
Gepubliceerd: 15-06-2021
Referentie nr:#MO41093
E
Vacature Zeewolde

Bandenmonteur Landbouw - Zeewolde

Locatie: Zeewolde Datum: 08-06-2021
Gepubliceerd: 08-06-2021
Referentie nr:#MOWI41002
Vacature Staphorst

Allround Technicus - Monteur - Staphorst

Van Nierop Banden is opzoek naar een allround monteur/technicus !!
Gepubliceerd: 27-05-2021
Referentie nr:#MO40845

Bandenmonteur - Hillegom

Funtie bandentechnicus
Gepubliceerd: 27-05-2021
Referentie nr:#MO40842
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.