Zoek in 303 vacatures

#

Vacatures bandentechnicus

Hieronder vind je een overzicht van al onze bandentechnicus vacatures.
Vacature De Meern

Bandenmonteur (lang) - De Meern

Heb je al ervaring of heeft autotechniek je altijd leuk geleken? Wij bieden je een unieke kans om binnen enkele jaren door te groeien tot dé Bandenspecialist.
Gepubliceerd: 20-11-2020
Referentie nr:#MOW39765
Vacature De Meern

Bandenmonteur (Tijdelijk) - De Meern

Om voorbereid te zijn op de verschillende weersomstandigheden, wisselen wij voor onze klanten veel banden. Zoveel banden dat wij jou daarvoor nodig hebben!
Gepubliceerd: 20-11-2020
Referentie nr:#MOW39764
Vacature Gorinchem

Bandenmonteur - Gorinchem - Gorinchem

Bandenmonteur gezocht in Gorinchem!
Gepubliceerd: 05-11-2020
Referentie nr:#MO39671
Vacature Nederland

Bandenmonteur Nederland - Nederland

Bandenmonteurs gezocht in heel Nederland!
Gepubliceerd: 05-11-2020
Referentie nr:#MO39670
Vacature Utrecht

Bandenmonteur Utrecht - Utrecht

FlexFitters zoekt bandenmonteur in de regio Utrecht!
Gepubliceerd: 05-11-2020
Referentie nr:#MO39364
Vacature Rotterdam

Bandenmonteur Rotterdam - Rotterdam

FlexFitters is op zoek naar bandenmonteurs in de regio Rotterdam!
Gepubliceerd: 05-11-2020
Referentie nr:#MO39361
Vacature Nieuwegein

Bandenmonteur Nieuwegein - Nieuwegein

FlexFitters zoekt bandenmonteurs in de regio Nieuwegein!
Gepubliceerd: 05-11-2020
Referentie nr:#MO39356
Vacature Dordrecht

Bandenmonteur Dordrecht - Dordrecht

FlexFitters is op zoek naar bandenmonteurs in de regio Dordrecht!
Gepubliceerd: 05-11-2020
Referentie nr:#MO39355
Vacature Rotterdam

Truckbandenmonteur - Rotterdam

Bandenmonteur Trucks Rotterdam
Gepubliceerd: 05-11-2020
Referentie nr:#MO39294
Vacature Etten-Leur

Auto en Truckbandenmonteur - Etten-Leur

Bandenmonteur Truck en Personenwagenbanden Etten-Leur
Gepubliceerd: 05-11-2020
Referentie nr:#MO39292
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.