Zoek in 592 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Vacatures autotechnicus

Hieronder vind je een overzicht van al onze autotechnicus vacatures.
Vacature barneveld

SPOED! Magazijn medewerker - Barneveld - barneveld

Ben jij technisch sterk en wil je aan het werk in een fantastische bedrijfstak met leuke collega's? Aarzel dan niet 
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MODI32774
A
Vacature Barneveld

Automonteurs gezocht - Barneveld - Barneveld

Ben jij technisch sterk en wil je aan het werk in een fantastische bedrijfstak met leuke collega's? Aarzel dan niet 
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MODI32773
B
Vacature Geldermalsen

Eerste Autotechnicus Audi - Geldermalsen

Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s en vooral aan een topmerk als Audi? Bij Audi De Waal, langs de A15, zijn wij voor ons aftersalesteam op zoek naar een  Eerste Autotechnicus...
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO34413
Vacature Tiel

Eerste Autotechnicus - Tiel

Sleutel jij binnenkort aan de volledig elektrische e-Golf? Kun jij goed overweg met álle aspecten van een auto? Van de adaptive cruise control op de nieuwste ŠKODA KAROQ tot de...
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO34412
Vacature Beverwijk

Automonteur - Beverwijk

Een verantwoordelijke baan voor een Automonteur bij een universeel garagebedrijf met doorgroeimogelijkheden richting techniek en/of management.
Gepubliceerd: 10-12-2018
Referentie nr:#MOD34381
Vacature Nijkerk

1e/2e automonteur - Nijkerk - Nijkerk

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Automonteur voor de regio Nijkerk.
Gepubliceerd: 10-12-2018
Referentie nr:#MO34373
Vacature Barneveld

Diagnose / 1e monteur - Barneveld

Wij zoeken een diagnose/ 1e monteur, in het bezit van APK erkenning.
Gepubliceerd: 09-12-2018
Referentie nr:#MO34366
Vacature Velserbroek

1ste monteur met APK-bevoegdheid - Velserbroek

PK Auto is een jonge onderneming met vele jaren ervaring, dat klinkt misschien wat tegenstrijdig maar als jonge ondernemer ben ik, Patrick Koel, dit universele autobedrijf gestart met een...
Gepubliceerd: 06-12-2018
Referentie nr:#MODI34335
Vacature Haps

Bedrijfswagenmonteur gezocht - Haps - Haps

Wil jij de overstap maken van automonteur naar bedrijfswagenmonteur bij een groot, landelijke familiebedrijf in Haps, dan zijn wij opzoek naar jou!
Gepubliceerd: 03-12-2018
Referentie nr:#MO33405
Vacature Hedel

Bedrijfswagenmonteur gezocht - Hedel - Hedel

Wil jij de overstap maken van automonteur naar bedrijfswagenmonteur bij een groot, landelijke familiebedrijf in Hedel, dan zijn wij opzoek naar jou!
Gepubliceerd: 03-12-2018
Referentie nr:#MOD33403
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.