Zoek in 591 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Vacatures autotechnicus

Hieronder vind je een overzicht van al onze autotechnicus vacatures.
Vacature Bilthoven

1E OF 2E MONTEUR / AUTOTECHNICUS - Bilthoven

Voor onze vestiging (Verkerk Volvo) zijn wij op zoek naar een 1e of 2e monteur / auto technicus. Moderne autotechniek is je lust en je leven. Maar ook met de techniek van het omgaan met klanten...
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO33827
Vacature Maastricht

Bandenmonteur - Maastricht

Om voorbereid te zijn op de verschillende weersomstandigheden, wisselen wij voor onze klanten veel banden. Zoveel banden dat wij jou daarvoor nodig hebben!
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD33837
Vacature Amsterdam

Automonteur - Amsterdam

Wij zoeken voor in onze werkplaats een Automonteur.
Gepubliceerd: 04-09-2018
Referentie nr:#MOD33355
Vacature Den Bosch

2e autotechnicus - Den Bosch

Als 2 de Autotechnicus bij Oostendorp Hyundai / Mazda in Den Bosch voer je zelfstandig onderhoud en reparaties uit aan auto’s.
Gepubliceerd: 16-10-2018
Referentie nr:#MO33818
Vacature Capelle aan den Ijssel

Automonteur - Capelle aan den Ijssel

Een verantwoordelijke baan voor een Automonteur bij een universeel garagebedrijf met doorgroeimogelijkheden richting techniek en/of management.
Gepubliceerd: 16-10-2018
Referentie nr:#MOD33816
Vacature Bunschoten

Zelfstandige 2e Automonteur gezocht locatie Zwanenburg - Bunschoten

Voor een groeiende opdrachtgever zijn wij op zoek naar een zelfstandige 2e Automonteur voor de regio Zwanenburg
Gepubliceerd: 16-10-2018
Referentie nr:#MO33005
A
Vacature Bunschoten

Per direct gezocht gemotiveerde automonteur - Maarssen - Bunschoten

Voor een familie garage bedrijf zijn wij opzoek naar een gemotiveerde en enthousiaste automonteur die van aanpakken weet.
Gepubliceerd: 16-10-2018
Referentie nr:#MO33003
B
Vacature Bunschoten

Per direct gezocht! 1e / 2e Autotechnicus locatie Middelburg - Bunschoten

Voor onze landelijke opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een 1e / 2e Autotechnicus voor de regio Middelburg
Gepubliceerd: 16-10-2018
Referentie nr:#MO32993
C
Vacature Bunschoten

Zelfstandige 2e Autotechnicus gezocht voor regio Rhoon - Bunschoten

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een zelfstandige (ervaren) 2e Autotechnicus voor de regio Rhoon
Gepubliceerd: 16-10-2018
Referentie nr:#MO32163
D
Vacature Bunschoten

Zelfstandige 1e/2e Automonteur gezocht voor de regio Son en Breugel! - Bunschoten

Voor onze zelfstandige opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren 1e/2e Automonteur in de regio Son en Breugel
Gepubliceerd: 16-10-2018
Referentie nr:#MO32162
E
Vacature Bunschoten

Aflevermonteur gezocht voor de regio 't Gooi - Bunschoten

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Aflevermonteur voor de regio 't Gooi
Gepubliceerd: 16-10-2018
Referentie nr:#MO32156
F
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.