Zoek in 305 vacatures

#

Vacatures Autotechnicus

Hieronder vind je een overzicht van al onze Autotechnicus vacatures.
Vacature Eindhoven

Hoogvolt specialist - Eindhoven

Ben jij een ervaren eerste automonteur / technisch specialist en wil jij in 2 jaar opgeleid worden naar een HVT specialist? Werk jij nu bijvoorbeeld bij een universele garage en zou...
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#MO40308
A
Vacature Zoetermeer

(Eerste) Automonteur - Zoetermeer

• Je gaat zelf aan de slag met het onderhoud van alle merken auto’s • Als je er aan toe bent, doe je ook complexere werkzaamheden • Je maakt klanten blij met jouw service...
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOW40295
B
Vacature Hardenberg

Zelfstandige Truck Techneut - Hardenberg

Voor een merkonafhankelijk bedrijf zijn wij op zoek naar een bedrijfswagen techneut voor het zware én lichtere segment.
Gepubliceerd: 18-02-2021
Referentie nr:#MO40260
Vacature De Meern

1e Autotechnicus - De Meern

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven 1e autotechnicus die met een frisse blik ons team komt versterken. Als 1e autotechnicus bij Honda de Bois is geen dag hetzelfde! Je verricht...
Gepubliceerd: 18-02-2021
Referentie nr:#MO40254
C
Vacature Zwolle

Technisch Specialist vervoersbranche M/V - Zwolle

In de functie van Technisch specialist binnen dit bedrijf ga je werken met diverse type bussen.
Gepubliceerd: 17-02-2021
Referentie nr:#MO40247
Vacature Capelle aan den IJssel

Autotechnicus (bij voorkeur in bezit van apk) - Capelle aan den IJssel

Vakgarage van den Bergh is gevestigd in Capelle aan den IJssel en aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland....
Gepubliceerd: 12-02-2021
Referentie nr:#MOW40223
D

Technisch Specialist Nissan - Herwers Apeldoorn

Herwers Apeldoorn is op zoek naar een nieuwe collega als Technisch Specialist Nissan!
Gepubliceerd: 10-02-2021
Referentie nr:#MOWI40212

Technisch Specialist Hyundai - Herwers Apeldoorn

Herwers Apeldoorn is op zoek naar een nieuwe collega als Technisch Specialist Hyundai!
Gepubliceerd: 10-02-2021
Referentie nr:#MOWI40211
Vacature Gelderland

(Aankomend) Technisch Specialist m/v - Gelderland

Onze opdrachtgever met 2 vestigingen in Gelderland is op zoek naar een Technisch specialist. 
Gepubliceerd: 09-02-2021
Referentie nr:#MO40200
Vacature Apeldoorn

Service adviseur m/v - Apeldoorn

Als Service Adviseur ben je het visitekaartje van het bedrijf, het eerst aanspreek punt voor de klant en je collega's in de werkplaats.
Gepubliceerd: 08-02-2021
Referentie nr:#MO40188
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.