Zoek in 678 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Vacatures all round verkoper -verkoper nieuw en gebruikt

Hieronder vind je een overzicht van al onze all round verkoper -verkoper nieuw en gebruikt vacatures.
Vacature Visscher Culemborg

Verkoopadviseur Citroën / Peugeot - Visscher Culemborg

Visscher Autogroep zoekt verkopers Peugeot, Citroën en occasions voor de vestigingen Culemborg en Gorinchem. Wil jij onze verkooptopper worden? 
Gepubliceerd: 09-07-2018
Referentie nr:#MODI32798
B
Vacature Visscher Gorinchem

Verkoopadviseur Citroën / Peugeot - Visscher Gorinchem

Visscher Autogroep zoekt verkopers Peugeot, Citroën en occasions voor de vestigingen Gorinchem en Culemborg. Wil jij onze verkooptopper worden? 
Gepubliceerd: 09-07-2018
Referentie nr:#MO32799
A
Vacature Amersfoort/Utrecht/'t Gooi

Verkoopadviseur Stam Renault dealers - Amersfoort/Utrecht/'t Gooi

Vacature verkoopadviseur Stam Renault dealers. 
Gepubliceerd: 14-06-2018
Referentie nr:#MO24173
Vacature Zuid-Nederland

Accountmanager Automotive - Zuid-Nederland

Namens Autotrust, marktleider op het gebied van occasion garanties, zijn wij voor de regio Zuid-Nederland op zoek naar kandidaten voor de functie van Accountmanager Automotive
Gepubliceerd: 01-07-2018
Referentie nr:#MOD32186
C
Vacature Den Haag

Verkoopadviseur - Den Haag

Sr. Verkoopadviseur nieuwe en gebruikte personen en lichtbedrijfswagens te Den Haag.
Gepubliceerd: 19-06-2018
Referentie nr:#MODI32562
D
Vacature Ochten

Verkoopadviseur occasions Autobedrijf Hazet Ochten - Ochten

Verantwoordelijk voor de verkoop en presentatie van 600 occasions.
Gepubliceerd: 16-06-2018
Referentie nr:#MO32540
E
Vacature Venlo

Ervaren Verkoopadviseur - Venlo

Ben jij die topper die bij het verkopen van auto’s een kick krijgt van supertevreden klanten?  Als ervaren Verkoopadviseur bij Oostendorp Toyota in Venlo is je hoofdtaak het verkopen...
Gepubliceerd: 15-06-2018
Referentie nr:#MODI32536
F
Vacature Noordwijk

Verkoopadviseur Van Poelgeest Noordwijk - Noordwijk

Voor onze BMW vestiging in Noordwijk zoeken wij een vak-volwassen, premium Verkoopadviseur BMW / MINI (fulltime, V/M).
Gepubliceerd: 15-06-2018
Referentie nr:#MO32520
G
Vacature Assen

Verkoopadviseur BMW Vriesendijk - Assen

Senior verkoper bij BMW Assen. BMW maakt rijden geweldig. Lijkt werken bij BMW voor jou ook geweldig. Kom dan in actie en solliciteer.
Gepubliceerd: 08-06-2018
Referentie nr:#MON29318
H
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search. Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf. U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 09 67.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.