Zoek in 508 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Vacatures administratief medewerker - junior controller

Hieronder vind je een overzicht van al onze administratief medewerker - junior controller vacatures.

Medewerker Klantcontact - Harderwijk

Hou jij van klantcontact en wil jij dé spil zijn tussen onze klanten en filialen? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en servicegerichte collega. Reageer snel!
Gepubliceerd: 01-02-2018
Referentie nr:#MOD31331
A
Vacature Harderwijk

Administratief Medewerker (Broekhuis Groep) - Harderwijk

Wil jij je collega’s ontlasten en ben jij een administratieve duizendpoot? Dan is deze uitdagende functie op jouw lijf geschreven. We zoeken voor onze financiële administratie in...
Gepubliceerd: 22-01-2018
Referentie nr:#MO31206
B
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in