Zoek in 825 vacatures

#

Vacatures Administratief medewerker - junior controller

Hieronder vind je een overzicht van al onze Administratief medewerker - junior controller vacatures.
Vacature Vianen

Medewerker salaris- en personeelsadministratie (Fulltime) - Vianen

Salarisadministratie - in samenwerking met onze salarisadministrateur - (o.a. invoeren van urenmutaties en nieuwe medewerkers, uit dienst medewerkers, controleren van concept loonstroken)...
Gepubliceerd: 16-04-2019
Referentie nr:#MODI35587
A
Vacature Hilversum

Junior Administratief Medewerker (m/v) - Hilversum

Volvo Buitenweg zoekt een junior administratief medewerker (m/v). Werk jij accuraat en zorg jij voor een efficiënte administratie?
Gepubliceerd: 10-04-2019
Referentie nr:#MO35185
B
Vacature Amsterdam Zuidoost

Medewerker verkoopadministratie bij Van Mossel Peugeot in Amsterdam Zuidoost - Amsterdam Zuidoost

Bij Van Mossel Peugeot in Amsterdam Zuidoost zijn we op zoek naar een fulltime Medewerker verkoopadministratie!
Gepubliceerd: 03-04-2019
Referentie nr:#MO35489
C
Vacature Barneveld

Medewerker Entry - Barneveld

BCA groeit hard en daardoor zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven autoliefhebber die wil werken bij een bedrijf dat altijd in beweging is.Als Medewerker Entry ga jij voor correct en...
Gepubliceerd: 02-04-2019
Referentie nr:#MODI35475
D
Vacature Purmerend

Administratief/Commercieel binnendienst medewerker bij Peugeot & Citroën in Purmerend - Purmerend

Voor onze Peugeot & Citroën vestiging in Purmerend zijn we op zoek naar een parttime Administratief/Commercieel binnendienst medewerker!
Gepubliceerd: 01-04-2019
Referentie nr:#MO35467
E
Vacature 's-Hertogenbosch

Administratief Medewerker Wagenparkbeheer - 's-Hertogenbosch

Door een forse groei bij Aurix te 's-Hertogenbosch is er ruimte ontstaan voor de functie van Administratief Medewerker Wagenparkbeheer.
Gepubliceerd: 28-03-2019
Referentie nr:#MO35442
Vacature Amsterdam

Creatieve Communicatie Manager - Amsterdam

Wij zijn Mobility Media, een jong b2b mediabedrijf en omdat we groeien zijn we op zoek naar een allround Creative Communicatie Manager. In deze functie houd je je bezig met alle vormen van...
Gepubliceerd: 27-03-2019
Referentie nr:#MO35426
F
Vacature Almere

Autoplanning | Medewerker Operations ROB en Schadebeheer - Almere

Wij zijn op zoek naar kandidaten met relevante ervaring binnen de automotive of autoleasing voor de functie van Medewerker Operations ROB en Schadebeheer
Gepubliceerd: 03-03-2019
Referentie nr:#MOD34024
G
Vacature De Meern

Assistent Occasion Manager - De Meern

Jij zorgt ervoor dat ingekochte auto’s op de betreffende vestiging komen en geeft advies aan deze vestigingen over hoe deze occasions het beste online te presenteren.  
Gepubliceerd: 13-02-2019
Referentie nr:#MOD35028
Vacature Bunschoten-Spakenburg

Office Medewerker - Bunschoten-Spakenburg

ABC flexwerk staat voor flexibel werken. Zowel voor de werkgever als werknemer. Kantoorwerkzaamheden zijn helemaal niet saai! Op het kantoor is het iedere dag anders, er gebeurt altijd wel...
Gepubliceerd: 11-02-2019
Referentie nr:#MO34084
H
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.