Zoek in 604 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Vacatures administratief medewerker - junior controller

Hieronder vind je een overzicht van al onze administratief medewerker - junior controller vacatures.

Teamleider Glasplanning en Glasfacturatie - Harderwijk

Ben je oplossingsgericht, vind je het een uitdaging om zaken met een team zo slim mogelijk te organiseren én werk je graag in een klantgerichte omgeving? Dan is dit de functie voor jou!
Gepubliceerd: 04-04-2018
Referentie nr:#MOD31830
A
Vacature Soest

Full-time medewerker afdeling verkoop-administratie m/v - Soest

In deze functie ben je verantwoordelijk voor een correcte administratieve afwikkeling van de in- en verkooporders. Je controleert de verkoopovereenkomsten en de bijbehorende informatie nauwgezet...
Gepubliceerd: 23-03-2018
Referentie nr:#MODI31761
B

Technisch medewerker Vastgoed & beheer - Harderwijk

Wil jij de technische spil zijn tussen onze filialen en leveranciers? Hiervoor zoeken wij iemand die beschikt over communicatie vaardigheden en affiniteit heeft in de automotive. 
Gepubliceerd: 09-03-2018
Referentie nr:#MOD31657
C
Vacature Schiedam

Junior Financieel Administratief medewerker - Schiedam

Voor onze Financiële Administratie, gevestigd op het hoofdkantoor in Schiedam, zoeken wij op korte termijn een Junior Financieel Administratief medewerker voor 32 tot 40 uur per week. Je bent...
Gepubliceerd: 26-02-2018
Referentie nr:#MODI31527
D

Medewerker Klantcontact - Harderwijk

Hou jij van klantcontact en wil jij dé spil zijn tussen onze klanten en filialen? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en servicegerichte collega. Reageer snel!
Gepubliceerd: 01-02-2018
Referentie nr:#MOD31331
E
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in