Zoek in 678 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Vacatures administratief medewerker - junior controller

Hieronder vind je een overzicht van al onze administratief medewerker - junior controller vacatures.
Vacature Tiel

Junior assistent-controller - Tiel

ls junior assistent-controller werk je samen met je collega’s aan het verzamelen, ordenen, controleren, rapporteren en analyseren van financiële gegevens. 
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO32922
A
Vacature Hoofddorp

Medewerker Verkoopadministratie - Hoofddorp

In de functie op verkoopadministratie ben je, samen met je directe collega’s, verantwoordelijk voor de opmaak van contracten, compleet maken van de dossiers en door snel te schakelen de...
Gepubliceerd: 06-07-2018
Referentie nr:#MO32787
B
Vacature Hoofddorp

Medewerker Contractadministratie - Hoofddorp

In de functie op onze afdeling Contractadministratie ben je, samen met je directe collega’s, verantwoordelijk voor de administratieve en financiële verwerking van de lease- en...
Gepubliceerd: 06-07-2018
Referentie nr:#MODI30724
C
Vacature Waalwijk

Vakantiebaan remarketing bij Van Mossel Fleet & Logistics in Waalwijk - Waalwijk

Ben jij op zoek naar een bijbaantje voor in de zomerperiode en ben je woonachtig in de omgeving van Waalwijk? Als jouw passie ligt in de automotivebranche zou dit wel eens het perfecte...
Gepubliceerd: 27-06-2018
Referentie nr:#MODI32689
D
Vacature Rotterdam

Zomerbaan bij FINTREX! - Rotterdam

Ben jij op zoek naar een echt leuke zomerbaan. Wil je graag ervaring op doen in een snelgroeiend en ambitieus bedrijf! Dan is deze zomerbaan als recruitment assistant echt wat voor jou!
Gepubliceerd: 06-06-2018
Referentie nr:#MOD32421
E
Vacature Harderwijk

Medewerker Facturatie & Autorisatie - Harderwijk

 Voor ons Hoofdkantoor zijn we, ter vervanging voor zwangerschapsverlof, op zoek naar een nieuwe collega!
Gepubliceerd: 29-05-2018
Referentie nr:#MOD32341
F
Vacature Harderwijk

Medewerker Klantcontact - Harderwijk

Hou jij van klantcontact en wil jij dé spil zijn tussen onze klanten en filialen? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en servicegerichte collega. Reageer snel!
Gepubliceerd: 01-02-2018
Referentie nr:#MOD31331
G
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search. Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf. U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 09 67.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.