Zoek in 845 vacatures

#

Vacatures Accountmanager binnendienst

Hieronder vind je een overzicht van al onze Accountmanager binnendienst vacatures.
Vacature Vuren

Verkoper onderdelen bedrijfsvoertuigen - Vuren

Wij zoeken een verkoper die: - het contact met onze bestaande klanten onderhoudt en verder uitbouwt, - zelfstandig op zoek gaat naar nieuwe klanten, - offertes zo’n dusdanige manier opstelt...
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO35626
Vacature Barneveld

Accountmanager Binnendienst - Barneveld

Fulltime Accountmanager Binnendienst gezocht voor Europa’s grootste autoveiling BCA
Gepubliceerd: 12-04-2019
Referentie nr:#MODI35567
A
Vacature Lijnden

Leasys - Internal Sales Specialist - Lijnden

Namens Leasys, de internationale leasemaatschappij van FCA Bank, zijn wij op zoek naar een Internal Sales Specialist met ruime lease ervaring.
Gepubliceerd: 03-04-2019
Referentie nr:#MOD35490
B

Accountmanager BTB - Amsterdam

Jij bent als inside sales professional verantwoordelijk voor een vast klantenpakket en new business. Je bent toe aan je tweede stap in je loopbaan en je hebt bij voorkeur al enige ervaring in...
Gepubliceerd: 27-03-2019
Referentie nr:#MO35425
C
Vacature Apeldoorn

Medewerker commerciële binnendienst bij Kia in Apeldoorn - Apeldoorn

Voor onze Kia vestiging in Apeldoorn zijn we op zoek naar een fulltime Medewerker commerciële binnendienst!
Gepubliceerd: 19-02-2019
Referentie nr:#MO35062
D
Vacature Tilburg

Medewerker commerciële binnendienst in Tilburg - Tilburg

Omwille de sterke groei die Van Mossel Car Solutions maakt zijn we per direct op zoek naar een fulltime Medewerker commerciële binnendienst in Tilburg.
Gepubliceerd: 19-02-2019
Referentie nr:#MO35012
E
Vacature Amersfoort

(Sr.) Accountmanager binnendienst - Amersfoort

Jouw doel is het uitbouwen en verlengen van bestaande leaseovereenkomsten. Dit bereik je door middel van jouw adviesvaardigheden; jij hebt verstand van zaken en bent eerlijk, duidelijk,...
Gepubliceerd: 15-02-2019
Referentie nr:#MO35061
Vacature Bunschoten-Spakenburg

Ambitieuze Recruiter - Bunschoten-Spakenburg

Ben je klantvriendelijk, servicegericht, commercieel en heb je ervaring in een vergelijkbare functie binnen de Automotive? Dan komen wij graag in contact met je! Als Automotive Recruiter ben je...
Gepubliceerd: 04-02-2019
Referentie nr:#MO30935
F
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.