Zoek in 395 vacatures

#

Vacatures Accountmanager binnendienst

Hieronder vind je een overzicht van al onze Accountmanager binnendienst vacatures.
Vacature Utrecht

Radiuz | XXImo Tender Specialist / Consultant - Utrecht

Namens Radiuz | XXImo, ontwikkelaar van mobiliteitsoplossingen voor het bedrijfsleven, zijn wij op zoek naar een Tender Specialist / Consultant
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOW40313
A

Mobility Advisor Corporate - Rotterdam

Als Mobility Advisor Corporate ben je onderdeel van het binnendienst Sales team. Je bent dagelijks bezig om voor nieuwe en bestaande large accounts in heel Nederland de allerbeste...
Gepubliceerd: 04-05-2021
Referentie nr:#MOWI40665

Mobility Advisor - Groningen

Als Mobility Advisor ben je onderdeel van het binnendienst Salesteam. Je bent dagelijks bezig om voor nieuwe en bestaande klanten in de regio Groningen, Friesland en Drenthe de allerbeste...
Gepubliceerd: 04-05-2021
Referentie nr:#MOWI40664
B
Vacature Tilburg

Senior Accountmanager bij Volkswagen Bedrijfswagens in Tilburg - Tilburg

Voor onze locatie in Tilburg zijn wij op zoek naar een full time Senior Accountmanager bij Van Mossel Volkswagen Bedrijfswagens.
Gepubliceerd: 22-04-2021
Referentie nr:#MO40592
C
Vacature Sneek

Occasion Verkoopadviseur-Product expert m/v, regio Sneek - Sneek

Je bent een professionele gesprekspartner die feilloos aanvoelt wat de wensen van de klanten zijn. 
Gepubliceerd: 12-04-2021
Referentie nr:#MO40521
Vacature Assen

Verkoper Lichte Bedrijfswagens M/V, regio Assen - Assen

Wij zijn voor onze opdrachtgever opzoek naar een verkoper lichte bedrijfswagens in de regio Assen.
Gepubliceerd: 12-04-2021
Referentie nr:#MO40519
Vacature Nijkerk

Binnendienst medewerker M/V 40 uur - Nijkerk

In deze functie ben jij de spin in het web. Dagelijks heb je intensief contact met onze Vakgarages,  leasemaatschappijen, leveranciers en collega’s. Ben je stressbestendig, accuraat,...
Gepubliceerd: 08-04-2021
Referentie nr:#MOW40510
D
Vacature Tilburg

(Senior) Accountmanager Large Accounts bij J&T Autolease in Tilburg - Tilburg

Bij Van Mossel Automotive Partner zijn we op zoek naar een fulltime (Senior) Accountmanager Large Accounts bij J&T Autolease in Tilburg.
Gepubliceerd: 02-04-2021
Referentie nr:#MO40484
E
Vacature Rotterdam

Service Binnendienstmedewerker Automotive - Rotterdam

In deze functie ben je hoofdzakelijk bezig met in- en outbound belwerkzaamheden die in het teken staan van autoverzekeringen. Je probeert niet alleen afspraken te maken voor de accountmanagers en...
Gepubliceerd: 12-03-2021
Referentie nr:#MOWI39608
Vacature Ermelo

LeaseLinq - Sales Consultant Binnendienst - Ermelo

Namens LeaseLinq, intermediair op het gebied van mobiliteitsoplossingen ten behoeve van MKB'ers en ZZP'ers, zijn wij op zoek naar een Sales Consultant Binnendienst.
Gepubliceerd: 09-03-2021
Referentie nr:#MOW37848
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.