Zoek in 597 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Vacatures 1e bedrijfswagentechnicus APK- Eerste bedrijfswagenmonteur APK- EBAT APK

Hieronder vind je een overzicht van al onze 1e bedrijfswagentechnicus APK- Eerste bedrijfswagenmonteur APK- EBAT APK vacatures.
Vacature Sas van Gent

Leerling (BBL) Bedrijfsautotechnicus TB T&TS Sas van Gent - Sas van Gent

Ben jij op zoek naar een goede plek om het praktijkgedeelte van je BBL-opleiding tot Bedrijfsautotechnicus te doen? Een werkgever in Sas van Gent waar je de begeleiding en kansen krijgt die je...
Gepubliceerd: 10-04-2018
Referentie nr:#MO31822
A
Vacature Utrecht

1e Bedrijfsautotechnicus bij TB T&TS Utrecht - Utrecht

Vind jij het leuk om te werken aan lichte bedrijfswagens? Hebben deze voertuigen voor jou geen geheimen en ben je op zoek naar een leuke, uitdagende en nieuwe werkplek? Laat van je horen want...
Gepubliceerd: 10-04-2018
Referentie nr:#MO31786
B

Trainer - Dordrecht

Ben jij die trainer automotive met lef en oog voor innovatie?
Gepubliceerd: 16-03-2018
Referentie nr:#MO31694
C
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in