Zoek in 486 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Vacatures 1e bedrijfswagentechnicus APK- Eerste bedrijfswagenmonteur APK- EBAT APK

Hieronder vind je een overzicht van al onze 1e bedrijfswagentechnicus APK- Eerste bedrijfswagenmonteur APK- EBAT APK vacatures.
Vacature Utrecht

Ervaren monteur voor Reinigingsvoertuigen Utrecht - Utrecht

Zoek je een zeer uitdagende en erg afwisselende functie als Bedrijfswagentechnicus/ Vrachtwagenmonteur bij prachtig dealerbedrijf? Dan ben ik onder andere in de regio Utrecht op zoek naar jou!
Gepubliceerd: 16-01-2018
Referentie nr:#MO31172
A
Vacature Tiel

1e Bedrijfsautotechnicus voor Truckcentrum Tiel - Tiel

Voor een mooie en gezonde dealerorganisatie  in de regio Tiel, ben ik op zoek naar een 1e Bedrijfsautotechnicus met bij voorkeur APK.
Gepubliceerd: 06-01-2018
Referentie nr:#MO31070
B
Vacature Hulst

1e Bedrijfsautotechnicus APK-1 regio Hulst *Transfer fee* - Hulst

Voor een Dealerbedrijf met meerdere vestigingen, ben ik voor de vestiging in Hulst op zoek naar een ervaren 1e Bedrijfsautotechnicus met APK-1 diploma.
Gepubliceerd: 06-01-2018
Referentie nr:#MO31033
C
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in