Zoek in 687 vacatures

#

Vacatures 1e bedrijfswagentechnicus APK- Eerste bedrijfswagenmonteur APK- EBAT APK

Hieronder vind je een overzicht van al onze 1e bedrijfswagentechnicus APK- Eerste bedrijfswagenmonteur APK- EBAT APK vacatures.
Vacature Overijssel

Service Technicus Automotive m/v, Oost Nederland - Overijssel

Je komt te werken in een jonge en snelgroeiende organisatie, waarbij eigen initiatief zeer op prijs wordt gesteld.
Gepubliceerd: 05-10-2021
Referentie nr:#MO42470
Vacature Utrecht

Gezocht! Allround Bus/bedrijfswagentechnicus voor een hyper moderne werkplaats, regio Utrecht - Utrecht

Voor een bijzondere opdrachtgever, op een bijzondere plek
Gepubliceerd: 05-10-2021
Referentie nr:#MO42466
Vacature Friesland

Ervaren Bedrijfswagentechnicus/Truck monteur M/V, regio Friesland (Heerenveen/Drachten/Marum) - Friesland

Ervaren en gedreven bedrijfswagentechnicus met passie
Gepubliceerd: 05-10-2021
Referentie nr:#MO42464
Vacature Rijnsburg

Bedrijfsautotechnicus Rijnsburg - Rijnsburg

Wil je werken met de nieuwste techniek? Heeft elektronica en het stellen van diagnoses jouw interesse? Is een goede werksfeer voor jou een belangrijk? Dan ben jij bij onze werkplaats aan het...
Gepubliceerd: 28-09-2021
Referentie nr:#MO42373
Vacature Noord-Holland

Bedrijfswagentechnicus M/V, regio Noord-Holland - Noord-Holland

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ervaren bedrijfswagen technicus in de provincie Noord-Holland.
Gepubliceerd: 16-09-2021
Referentie nr:#MOWI42239
Vacature Den Bosch

Bedrijfswagenmonteur - Den Bosch

Voor de onze vestiging in Den Bosch zijn wij op zoek naar een Eerste / Tweede Autotechnicus of Technisch Specialist met een hart voor Bedrijfswagen, bij voorkeur met APK bevoegdheid.
Gepubliceerd: 10-09-2021
Referentie nr:#MO42166
A
Vacature Doetinchem

(Eerste) Autotechnicus Opel Doetinchem - Doetinchem

Ben jij (eerste) Autotechnicus en ben je op zoek naar een werkgever die graag in jouw professionele ontwikkeling investeert? Goed dat je dit leest! Want je hebt nu de kans om deel uit te maken van...
Gepubliceerd: 03-09-2021
Referentie nr:#MO42111
B

Bedrijfswagens monteur - zaandam

Bedrijfswagen monteur  Garage trucks Zaandam  Garage trailers Zaandam  Garage bestelwagens Zaandam  Garage laadklepen Zaandam
Gepubliceerd: 13-08-2021
Referentie nr:#MO41840

Banden monteur - Zaandam

Truckabanden  Bandenservice  Banden Zaandam Bedrijfswagen reparatie Zaandam  Trailer reparatie Zaandam 
Gepubliceerd: 13-08-2021
Referentie nr:#MO41837
Vacature Tilburg

Monteur bij Van Mossel Bedrijfswagencentrum in Tilburg - Tilburg

Heb je ervaring als auto/ bedrijfswagens monteur en wil je werkzaam zijn bij de Bedrijfswagen specialist van Nederland? Werk je graag met nieuwe technieken en moderne apparatuur? Ga dan aan de...
Gepubliceerd: 12-08-2021
Referentie nr:#MO41826
C
Zoekcriteria

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het vinden van een nieuwe medewerker kan tijdrovend en dus kostbaar proces zijn. Vaak volstaat het plaatsen van een vacature om voldoende reacties van gekwalificeerde kandidaten te ontvangen. Maar sommige vacatures zijn lastiger invulbaar, bijvoorbeeld omdat het aanbod van personeel schaars is, of de concurrentie van andere bedrijven groot. Als het aantal of de kwaliteit van de reacties tegenvalt kan het helpen om ook op zoek te gaan naar kandidaten die zelf niet actief op zoek zijn naar een andere baan, maar die wel open staan voor een nieuwe uitdaging of passende kans die op hun pad komt. Dat kan door het inschakelen van een werving & selectiebureau, die de recruitment van u overneemt. Een dergelijk traject kost u al snel een fee van tussen de 10 en 25 procent van het jaarsalaris van de kandidaat. Hiervoor begeleidt het bureau dan het gehele traject. Een belangrijk deel, een gesprek en de definitieve selectie van de kandidaat, doet de werkgever echter meestal zelf. Jobmotive biedt u daarom een tussenoplossing waarmee u wél een selectie van geschikte kandidaten bereikt die niet actief op zoek zijn, maar zelf de selectiegesprekken voert. Voor een bedrag van slechts €1.400,-. Daarvoor ontvangt u een lijst van 10 kandidaten die niet actief op vacatures solliciteren maar wél geïnteresseerd in én gekwalificeerd zijn voor de vacature binnen uw bedrijf. Het bedrag van €1.400 geldt voor functies met een jaarsalaris van 60k of hoger. Voor functies daaronder geldt een toeslag van €500. Neem contact op voor meer informatie. info@jobmotive.nl of bel naar 020 580 0907.