Zoek in 569 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Vacatures 1e autospuiter

Hieronder vind je een overzicht van al onze 1e autospuiter vacatures.
Vacature Den Haag

1e Autospuiter / Voorbewerker - Den Haag

Als 1e Autospuiter / Voorbewerker houd je je bezig met het verrichten van alle voorkomende spuit- en lakwerkzaamheden met de nieuwste technieken.
Gepubliceerd: 25-01-2018
Referentie nr:#MO31234
A
Vacature Apeldoorn

Ervaren Autospuiter/Voorbewerker - Apeldoorn

Voor ons Schadecentrum Apeldoorn B.V. zijn wij op zoek naar een: Ervaren Autospuiter/Voorbewerker
Gepubliceerd: 24-01-2018
Referentie nr:#MO31230
B
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in