Leerling Autotechnicus (BBL)

Functie omschrijving Leerling Autotechnicus (BBL)

Voor onze vestigingen in de regio’s Eemland, Het Gooi en Utrecht zijn wij op zoek naar leerling Autotechnici. Ben je in het bezit van minimaal het VMBO diploma en volg je een BBL opleiding Autotechnicus? Laat Stam Renault je helpen en volg, op onze kosten, een BBL opleiding Autotechnicus.

Als BBL leerling Autotechnicus ben je vier dagen in de week aan het werk en ga je één dag per week naar school. Tijdens schoolvakanties of andere vrije dagen van school werk je vijf dagen in de week. Je verricht reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan personen-, bestel- en bedrijfsauto’s. Alles onder de begeleiding van een erkend leermeester.

De kosten van jouw opleiding nemen wij voor onze rekening. Dit betekent dat jij zelf geen school- en boekengeld hoeft te betalen. Daarnaast krijg je van ons een salaris conform opleidingsniveau en leeftijd. Je schooldag is doorbetaald. Je contract is in eerste instantie voor de duur van één schooljaar. Uiteraard is hierbij de intentie dit contract voort te zetten als je het eerste schooljaar met succes hebt afgerond.

Ben jij leergierig, kwaliteitsgericht en betrouwbaar, dan zoeken wij jou!

Functie eisen

Wij vragen:

Je bent minimaal in het bezit van het VMBO diploma.
Je volgt een BBL-opleiding Autotechnicus (vier dagen werken en één dag naar school).
Je bent leergierig, kwaliteitsgericht en betrouwbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:

• Salaris conform opleidingsniveau en leeftijd.
• 8% vakantiegeld.
• 24 vakantiedagen per kalenderjaar.
• Doorbetaling schooldag.
• Pensioenopbouw vanaf 18 jaar.
• School- en boekengeld worden volledig vergoed.
• Persoonlijke beschermingsmiddelen worden beschikbaar gesteld.
• Uitstekende ondersteuning en begeleiding tijdens leerwerk traject.

Bedrijfsprofiel

Kort over Stam:
Stam is een familie bedrijf met 7 dealer vestigingen in Nederland. De merken die wij voeren zijn Renault, Dacia, Nissan en Alpine. Daarnaast hebben wij 2 autoschadeherstelbedrijven en een lease-, en verzekeringstak. Wij vinden klanttevredenheid heel belangrijk en willen ook dat iedereen die voor Stam wil werken dit ook belangrijk vindt en zich altijd inzet om de klant tevreden te stellen.

Daarnaast rekenen onze klanten op ons advies (als specialisten van de merken) en zijn ze gewend om snel, accuraat en goed geholpen te worden. Dat beloven wij, dat doen wij, maar dat kunnen we alleen echt waar blijven maken door de inzet van medewerkers die bij Stam passen. Want wij geloven in het feit dat als je zelf vindt dat je bij Stam past, Stam ook past bij jou! Word jij onderdeel van het Stam team?

Contact

Stam Groep
t.a.v. personeelszaken
Antwoordnummer 256
3800 VB AMERSFOORT (Postzegel is niet nodig)

email; vacatures@stam.nl

Locatie

AMERSFOORT, UTRECHT, 't Gooi

Regio

AMERSFOORT

Opdrachtgever

Stam Groep

Vacature geplaatst

05-04-2024

 

Dagelijks zijn zo’n 3.000 professionals via Jobmotive op naar zoek naar een baan in de autobranche. Mis uw nieuwe medewerker niet: plaats uw vacature snel en voordelig op de grootste banensite voor de branche.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in