Medewerker Klantenservice Leiden

Functie omschrijving Medewerker Klantenservice Leiden

Ben jij klantvriendelijk, heb je een servicegerichte instelling en vind je het een uitdaging om snel zaken op te lossen? Als Medewerker Klantenservice ben je het visitekaartje van Motorhuis. Je beantwoordt alle binnenkomende telefoongesprekken en je maakt afspraken voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Als Medewerker Klantenservice houd jij je bezig met zowel binnenkomende (inbound) als uitgaande (outbound) gesprekken.
Bij binnenkomende gesprekken dien je de klant te voorzien van advies op maat of de klant bij de juiste afdeling of collega te plaatsen. Veel inkomende gesprekken hebben te maken met diverse afspraken ten behoeve van de werkplaats die je dan in een van onze vestigingen dient in te plannen.
Daarnaast bel je ook actief met onze klanten om ze advies te geven inzake komend onderhoud/apk en bel je klanten na voor een kort tevredenheidsonderzoekje.


Uiteraard zal je diverse bijbehorende administratieve taken verrichten en doe je, wanneer je hier mogelijkheid toe ziet, voorstellen in proces- en procedureverbeteringen.


Functie eisen

In de functie van Medewerker Klantenservice is het belangrijk dat je kwaliteitsbewust te werk gaat en gevoel hebt voor de specifieke wensen van de klant. Affiniteit met computers en diverse applicaties zoals bijvoorbeeld Excel is een pré en dien je moeiteloos te kunnen schakelen tussen meerdere systemen. Verder vragen wij:

  • Een afgeronde opleiding op MBO niveau
  • Enkele jaren relevante werkervaring
  • Een commerciële instelling
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Kennis van een andere taal (liefst Engels) is zeer welkom
  • Je bent stressbestendig en flexibel inzetbaar

Arbeidsvoorwaarden

Een fijne, open en collegiale werkomgeving, waar hard gewerkt wordt en humor nooit ver weg is. Je krijgt bij Motorhuis alle ruimte om zaken zelfstandig op te pakken en jezelf verder te ontwikkelen. Verder bieden we:

  • Een jaarcontract met de intentie om nog lang met elkaar te blijven werken
  • Een salaris van € 2385,- per maand o.b.v. 38 uur
  • Een goede pensioenregeling
  • 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
  • 8% vakantiegeld
  • De mogelijkheid om extra vakantiedagen bij te kopen
  • Personeelskorting bij afname diensten van onze werkmaatschappijen
  • En natuurlijk een leuke baan waar jij het verschil kan maken!

Ons klantcontactcentrum is geopend van 8.00 - 18.00 uur. Werktijden zijn bespreekbaar.

Bedrijfsprofiel

Motorhuis bestaat uit meerdere sales en service vestigingen in Noord- en Zuid-Holland. Wij kenmerken ons door een plezierige werksfeer en een dienstverlening van hoge kwaliteit. Zowel in de showrooms (nieuwe auto's en occasions) als in de werkplaatsen en op de ondersteunende afdelingen staan enthousiaste en gekwalificeerde mensen borg voor een goed advies en een degelijke service aan de klant. Motorhuis maakt samen met Achilles Brandstoffenmaatschappij, Autoschadehuis, AVIS BUDGET Autoverhuur, BB&L, Boedelbak en Multilease onderdeel uit van Spuigroep BV.


Ref.nr.:2024-435-JMTV-NL-300419 - RT160046558

Locatie

Leiden

Regio

Niet bekend

Opdrachtgever

Motorhuis

Vacature geplaatst

30-04-2024

 

Dagelijks zijn zo’n 3.000 professionals via Jobmotive op naar zoek naar een baan in de autobranche. Mis uw nieuwe medewerker niet: plaats uw vacature snel en voordelig op de grootste banensite voor de branche.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in