Automonteur bij Auto Stuart in Elst

Functie omschrijving Automonteur bij Auto Stuart in Elst

Als je een baan als Automonteur bij Auto Stuart hebt, dan heb je een afwisselende baan waarbij je onderhoudsbeurten en reparaties uit mag voeren aan alle merken en typen.

 

Functie eisen

Je dient ervaring te hebben als Automonteur.

Arbeidsvoorwaarden

Bij Auto Stuart bieden wij jou niet alleen een aantrekkelijk salaris, maar ook mogelijkheden voor een reiskostenvergoeding. Je kunt werken in een prachtige werkomgeving die uitgerust is met moderne gereedschappen en apparatuur. De onderlinge sfeer tussen collega's is zeer aangenaam en hartelijk.

Daarbovenop liggen er talloze kansen voor zelfontwikkeling op jou te wachten! Je krijgt minimaal 8 dagen per jaar de gelegenheid om cursussen te volgen en er zijn tal van mogelijkheden voor bijscholing. Wij bij Auto Stuart geloven dat door jou uit te dagen en naar een hoger niveau te tillen, jij kunt uitblinken in je vakgebied!

Sollicitatieprocedure

E-mail
Solliciteren

Bedrijfsprofiel

Auto Stuart is een fantastisch garagebedrijf dat op een universele manier te werk gaat. Ze hebben vestigingen in zowel Elst als Nijmegen, wat het voor de klanten gemakkelijk maakt om langs te komen. Maar liefst vijf getalenteerde mensen werken daar en zorgen ervoor dat elke klant optimaal geholpen wordt.

Het ontstaan van Auto Stuart is eigenlijk heel bijzonder. Chris, de vader, en Liroy, de zoon, hebben jaren geleden besloten om hun passie voor autotechniek om te zetten naar daadwerkelijke actie. Ze zijn toen gestart met dit geweldige familie-garagebedrijf. De twee brengen enorm veel servicegerichtheid, technische kennis en vakmanschap met zich mee. Dit hebben ze gedurende ruim 25 jaar in de racewereld weten op te bouwen. Een prachtige dealer-ervaring bij Ford heeft hen uiteindelijk geïnspireerd om Auto Stuart op te richten en tot op de dag van vandaag blijft het bedrijf groeien.

Wat zo bewonderenswaardig aan Auto Stuart is, is dat ze er alles aan doen om hun klanten volledig te ontzorgen. Ze maken niet alleen deel uit van James Autoservice, maar ook van Trekhaakcenter en Mobicenter. Hierdoor kan iedereen hier terecht, ongeacht of je nu een personenauto hebt, een bedrijfsauto of een leaseauto bezit. Zelfs als je een camper, caravan of elektrische auto hebt, kun je rekenen op uitstekende service bij Auto Stuart.

De werkplaats van Auto Stuart is indrukwekkend. Het is modern, ruim en heeft een prachtige grijs/antraciete kleurstelling. Daarnaast zijn alle denkbare gereedschappen, machines en diagnoseapparatuur van topmerken aanwezig. Hierdoor kunnen ze elk voertuig met de grootste zorg behandelen en repareren. Kortom, het is een werkplaats waar vakmanschap tot leven komt.

Op dit moment kijken Liroy en het team uit naar uitbreiding. Ze willen graag nieuwe mensen verwelkomen met dezelfde passie voor autotechniek als zijzelf. Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij dit geweldige team en help mee om Auto Stuart naar nieuwe hoogtes te brengen!

Locatie

ELST

Regio

ELST GLD

Opdrachtgever

Dennis Automotive Recruitment

Vacature geplaatst

18-09-2023

 

Dagelijks zijn zo’n 3.000 professionals via Jobmotive op naar zoek naar een baan in de autobranche. Mis uw nieuwe medewerker niet: plaats uw vacature snel en voordelig op de grootste banensite voor de branche.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in