Marketeer mobiliteitsdiensten & lease Zwolle

Functie omschrijving Marketeer mobiliteitsdiensten & lease Zwolle

Als marketeer mobiliteitsdiensten en lease ben je onderdeel van het marketingteam van Wensink. Dit team bestaat, onder andere uit gedreven merkmarketeers en online marketeers die zich dagelijks bezighouden met het in de markt zetten van onze automerken Mercedes-Benz, Ford, Kia en Citroen & DS en uiteraard het merk Wensink. Je bent verantwoordelijk voor het in de markt zetten van onze nieuwste mobiliteit- en financiƫle diensten. Hiermee speel jij een belangrijke rol voor de transformatie van Wensink als autodealer naar een echte totaal mobiliteitsaanbieder.

Functie eisen

Passie voor de verschillende marketing disciplines, zowel online als offline Relevante HBO opleiding Creatieve denker met oog voor detail Analytisch vermogen, innovatief en oplossingsgericht Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift Proactieve houding en aanpak Minimaal vier jaar relevante werkervaring

Bedrijfsprofiel

Wensink Automotive brengt mensen van A naar B. We werken aan mobiliteit met ruim 1300 medewerkers vanuit 40 vestigingen. Met een breed pakket aan producten en diensten bedienen we onze klanten optimaal. Van zakelijke rijder, tot private lease. Bij Wensink leveren we mobility as a service. Onze klanten kunnen niet alleen voor een nieuwe of gebruikte auto bij ons terecht, ook het onderhoud ervan is bij ons in goede handen. Net als bij het herstellen van schade. En we ondersteunen bij leasing, financiering en in het verzekeren van voertuigen. Wensink heeft het totaalpakket aan producten en diensten, waarmee we al meer dan 35 jaar voor tevreden klanten zorgen.

Contact

Een functie met inhoud, veel afwisseling, verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden. Goede voorwaarden: een goed salaris en gepaste vergoedingen. Werken in een gezellig en jong team Een plek binnen een enthousiaste, groeiende organisatie met prachtige merken Veel verantwoording in je eigen werkzaamheden en taken Mogelijkheid om thuis en op kantoor te werken Opleidingsmogelijkheden en persoonlijke ontwikkelingstrajecten Gezellige Wensink personeelsevents En nog meer.. Ben jij de marketeer mobiliteit- en leasediensten naar wie wij op zoek zijn? We zien jouw sollicitatie met CV en motivatie graag tegemoet. Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Thamar Smit via telefoonnummer 06 50483269

Locatie

Zwolle

Regio

ZWOLLE

Opdrachtgever

Wensink

Vacature geplaatst

07-07-2022

 

Dagelijks zijn zo’n 3.000 professionals via Jobmotive op naar zoek naar een baan in de autobranche. Mis uw nieuwe medewerker niet: plaats uw vacature snel en voordelig op de grootste banensite voor de branche.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in