Zoek in 597 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Disclaimer

Mobility Media B.V. verzamelt persoonlijke gegevens van jou en verspreidt deze gegevens om je te helpen in contact te komen met werk- of opdrachtgevers. Ons privacy statement beschrijft hoe gegevens worden verzameld, hoe deze worden verspreid en welke keuzes je hebt met betrekking tot je persoonlijke gegevens.

Verwerking van persoonsgegevens

In het kader van de dienstverlening van Mobility Media B.V. worden de contactgegevens en andere gegevens die je als onderdeel van het registratieproces hebt verstrekt, door ons vastgelegd en gebruikt om je de informatie te kunnen verstrekken waar je om hebt gevraagd. Mobility Media B.V. verwerkt je persoonsgegevens ten einde uitvoering te geven aan de met jou gesloten overeenkomst, alsmede voor onze overige dienstverlening, waaronder (doch niet uitsluitend) om klanten en/of door Mobility Media B.V. zorgvuldig geselecteerde derden van (nieuwe) producten, kandidaten en diensten op de hoogte te brengen en houden.

Indien je je inschrijft, word je geregistreerd als gebruiker van het ambitieportal van Mobility Media B.V.. Als geregistreerd gebruiker kun je inloggen op de website van Mobility Media B.V.. Je kunt op deze site een profiel aanmaken. Verder kun je vacatures of kandidaten zoeken, je online sollicitaties bijhouden, kandidaten uitnodigen voor koffie, je eigen ambitiepad creëren, het aantal views en favorieten bekijken en delen in social media.
Wij slaan enkele (registratie)gegevens van je op in jouw profiel. Deze gegevens zijn beschermd door je gebruikersnaam en wachtwoord. Deze gegevens maken onderdeel uit van onze database en zijn niet toegankelijk voor derden, tenzij je hier akkoord voor hebt gegeven. Je kunt je gegevens op elk gewenst moment verwijderen en profiel op elk gewenst moment op passief zetten. Voor verwijdering van je profiel kun je dit zelf aanpassen in je persoonlijke profiel of contact opnemen met Mobility Media B.V. via info@Mobility Media B.V..nl of bellen naar 020-5800968.
Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in