Pon HR Services BV

Data

Kernactiviteiten
Pon Automotive richt zich op de import, de logistieke afhandeling, marketing, distributie, service en onderhoud van auto’s, bedrijfsauto’s en banden. Aanvullend, maar niet minder belangrijk, zijn de diensten die bij deze producten horen zoals onderhoud, reparatie, verhuur, leasing en verzekering.

Specialismen:
Volkswagen, Audi, Porsche, Seat, Skoda
Hoofdvestiging Nederland
Zuiderinslag 2 Leusden, Utrecht 3833 BP Nederland
Aantal vestigingen
450 vestigingen
Aantal medewerkers nationaal & internationaal
5000-13000 werknemers

Informatie

Missie
Pon is een internationale handels- en service onderneming, handelend in producten en diensten die qua aard, kwaliteit en organisatie bij elkaar passen waarbij vertegenwoordiging van fabrikanten centraal staat.

Hierbij nemen distributie in brede afzetmarkten (bij voorkeur business-to-business) en service een centrale rol in, met als einddoel een aantrekkelijke klantpropositie. Financiële diensten vormen een belangrijke afgeleide bij deze klantpropositie.

Cultuur

Carrière

Werknemers aan het woord

Contact

Deel dit bedrijf

Nieuw bij Jobmotive: Active Search

De arbeidsmarkt draait op volle toeren, ook in de autobranche. Veel bedrijven zijn op zoek naar personeel, maar het aanbod van gekwalificeerde mensen blijft achter bij de vraag. Het betekent dat u als bedrijf soms nóg meer moet doen om die nieuwe medewerker te vinden. Dat kan met Jobmotive Active Search.

Veel mensen hebben het prima naar hun zin op hun werk en zijn dus niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat betekent nog niet automatisch dat ze geen interesse hebben in die mooie functie bij úw bedrijf. Maar hoe vind u deze mensen? Via Active Search. Daarbij gaan de recruiters van Jobmotive actief voor u op zoek naar kandidaten op de arbeidsmarkt met een profiel dat aansluit bij de vacature binnen uw bedrijf.

U stuurt ons een lijst met functie-eisen, wensen en voorwaarden en Jobmotive levert u binnen twee weken een lijst van 10 kandidaten die voldoen aan deze voorwaarden én die hebben aangegeven interesse te hebben in een gesprek over deze functie bij uw bedrijf. Vervolgens kunt u deze kandidaten zelf benaderen.

Interesse in Active Search? Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 - 580 0967 of mail naar info@jobmotive.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in