Pon HR Services BV

Data

Kernactiviteiten
Pon Automotive richt zich op de import, de logistieke afhandeling, marketing, distributie, service en onderhoud van auto’s, bedrijfsauto’s en banden. Aanvullend, maar niet minder belangrijk, zijn de diensten die bij deze producten horen zoals onderhoud, reparatie, verhuur, leasing en verzekering.

Specialismen:
Volkswagen, Audi, Porsche, Seat, Skoda
Hoofdvestiging Nederland
Zuiderinslag 2 Leusden, Utrecht 3833 BP Nederland
Aantal vestigingen
450 vestigingen
Aantal medewerkers nationaal & internationaal
5000-13000 werknemers

Informatie

Missie
Pon is een internationale handels- en service onderneming, handelend in producten en diensten die qua aard, kwaliteit en organisatie bij elkaar passen waarbij vertegenwoordiging van fabrikanten centraal staat.

Hierbij nemen distributie in brede afzetmarkten (bij voorkeur business-to-business) en service een centrale rol in, met als einddoel een aantrekkelijke klantpropositie. Financiële diensten vormen een belangrijke afgeleide bij deze klantpropositie.

Cultuur

Carrière

Werknemers aan het woord

Contact

Deel dit bedrijf

Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in