Zoek in 597 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Vacatures verstigingsmanager schadebedrijf

Hieronder vind je een overzicht van al onze verstigingsmanager schadebedrijf vacatures.
Vacature Breda

Manager Autoschade Bluekens - Breda

Als Manager Autoschade Bluekens word je verantwoordelijk voor een schadeherstelbedrijf waar 7 technici uiteenlopende schades herstellen; van kleine schades waarbij het van belang is de...
Gepubliceerd: 30-03-2018
Referentie nr:#MODI31808
A
Vacature Amsterdam

Specialist ROB en Schade - MisterGreen Electric Lease - Amsterdam

Namens MisterGreen Electric Vehicles zijn wij op zoek naar een ervaren specialist op het gebied van ROB en Schade.
Gepubliceerd: 17-01-2018
Referentie nr:#MOD31082
B
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in