Zoek in 485 vacatures
http://www.vdwp.com/vacatures.html

#

Vacatures autotechnicus

Hieronder vind je een overzicht van al onze autotechnicus vacatures.
Vacature Veghel

APK-monteur bij Aart in Veghel - Veghel

Samen Aart en het team van Euromaster Veghel zijn wij op zoek naar een APK-monteur om hun in de werkplaats te versterken en ondersteunen.
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO31187
B

Automonteur - Rotterdam

Een verantwoordelijke baan voor een Automonteur bij een universeel garagebedrijf met doorgroeimogelijkheden richting techniek en/of management.
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MOD31191
A

Mulder-Mazda zoekt technische topper - Waddinxveen

Mulder-Mazda is op zoek naar een nieuwe 2 e monteur. Omdat we niet zomaar een Mazda dealer zijn, zijn we ook op zoek naar 'niet zomaar' een monteur. Mulder-Mazda is de grootste Mazda dealer van...
Gepubliceerd: 11-01-2018
Referentie nr:#MODI31139
I
Vacature Woerden

Technisch Medewerker Automaten bij Flushed Woerden - Woerden

Samen met Roelant van Flushed Woerden ben ik op zoek naar een frisse en technisch onderlegde medewerker ter uitbreiding van het huidige team.
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO31185
C
Vacature Utrecht

Pitcrew Member (functie Bandenmonteur) regio Utrecht - Utrecht

Ben jij op zoek naar werk als Bandenmonteur, maar zoek je vrijheid, contact met klanten en wil je je werk buiten de werkplaats doen? Dan is een baan binnen de Pit Crew van Bandenoplocatie iets...
Gepubliceerd: 5 dag(en) geleden
Referentie nr:#MO31173
D
Vacature Doorn

2e Autotechnicus (Broekhuis Doorn) - Doorn

Heb jij passie voor techniek en mensen? Wil jij je graag verder ontwikkelen? Dan zijn wij bij Broekhuis op zoek naar jou! Wij zoeken een 2e autotechnicus voor onze Ford vestiging in Doorn.
Gepubliceerd: 15-01-2018
Referentie nr:#MO31163
E

Autotechnicus - 40 uur - Culemborg

Autotechnicus bij een middelgrote Opeldealer in de Betuwe voor 40 uur
Gepubliceerd: 12-01-2018
Referentie nr:#MODI31152
F

(Eerste) Monteur met APK II bevoegdheid - Rijssen

Een verantwoordelijke baan als Eerste automonteur met APK bij een groot universeel garagebedrijf waar elke dag anders is. Solliciteer snel. Daar word je blij van!
Gepubliceerd: 11-01-2018
Referentie nr:#MOD31145
G
Vacature Botlek Rotterdam

Monteur Energy bij Abird Rotterdam (m/v) - Botlek Rotterdam

Samen met Abird zijn wij op zoek naar een gedreven Monteur Energy. Abird is al meer dan 55 jaar specialist in de verhuur / verkoop / onderhoud van industrieel gereedschap, lasapparatuur, hef- en...
Gepubliceerd: 11-01-2018
Referentie nr:#MO31141
H

Automonteur - Den Haag

Een verantwoordelijke baan voor een Automonteur bij een universeel garagebedrijf met doorgroeimogelijkheden richting techniek en/of management.
Gepubliceerd: 10-01-2018
Referentie nr:#MOD31135
J
Zoekcriteria
Automotive Werkgever van het jaar 2018

Jobmotive organiseert samen met Tevreden.nl voor de tweede keer het onderzoek naar de beste automotive werkgever van 2018. Bent u de beste werkgever of werkt u voor de beste werkgever?

Alle bedrijven in de Nederlandse autobranche kunnen deelnemen aan dit medewerkertevredenheidsonderzoek. In het onderzoek wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende categorieën bedrijven, zoals dealerbedrijven, onafhankelijke autobedrijven, autoverhuurbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasemaatschappijen, glasschadebedrijven, bandenbedrijven, toeleveranciers en overige dienstverleners. Alle bedrijven die meedoen ontvangen behalve hun eigen scores ook een benchmark voor hun categorie. De inschrijving start medio februari 2017. Het onderzoek zelf vindt plaats tussen mei en augustus 2018. De winnaars worden in november bekend gemaakt tijdens een Evenement van het vakblad Automotive. Wilt u meer informatie over dit onderzoek? Neem contact op met Jobmotive, info@jobmotive.nl of bel 020-5800968.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in