Commercieel Medewerker Binnendienst (Junior) bij Oudshoorn Hydraulics in Woerden

Functie omschrijving Commercieel Medewerker Binnendienst (Junior) bij Oudshoorn Hydraulics in Woerden

Als Commercieel Medewerker Binnendienst (Junior) heb je bij Oudshoorn Hydraulics een leuke en afwisselende baan waarbij je continue in contact staat met de klanten van Oudshoorn Hydraulics. Jij bent verantwoordelijk voor het juist afhandelen van binnenkomende telefoontjes en email, het maken van offertes, invoeren van de verkooporders en het volgen van de bestelling. Ook voorzie jij de klanten van advies inzake de producten en hun toepassing. Tenslotte zorg je met jouw enthousiasme en gedrevenheid voor tevreden klanten en een uitbreiding van het huidige klantenbestand. Een super afwisselende en verantwoordelijke baan in een hecht en gezellig team!

Functie eisen

Wij verwachten van jou een proactieve en ondernemende houding, jij bent immers verantwoordelijk voor het complete verkoop proces (van verkoop tot levering)! Dit betekent dus letterlijk dat geen dag hetzelfde zal zijn. Daarom verwachten wij dat jij een flexibele houding hebt en oplossings- en klantgericht kan denken. Aangezien je continue contact hebt met klanten, moet je uitstekende commerciële, communicatieve en sociale vaardigheden hebben. Gezien het product-gamma, dien je gevoel voor techniek te hebben. Om je functie goed uit te kunnen voeren, verwachten wij dat je minimaal een MBO denk- en werkniveau hebt (bij voorkeur WTB of Mechatronica) en woonachtig bent in de ruime omgeving van Woerden.
Tenslotte ben jij een zelfstandige teamspeler en wil je graag onderdeel uitmaken van een hecht team in een specialistisch bedrijf.

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Oudshoorn Hydraulics in Woerden betekent dat je verzekerd bent van een afwisselde baan in een financieel sterk bedrijf met prachtige producten. Jij wordt onderdeel van een hecht team van gedreven specialisten. Daarbij krijg je de kans om actief mee te bouwen aan het (internationale) succes van Oudshoorn Hydraulics. Oudshoorn Hydraulics gaat voor langdurige relaties en successen en investeert graag in je als het gaat om cursussen, bijscholing of benodigde zaken.

Sollicitatieprocedure

E-mail
Solliciteren

Bedrijfsprofiel

Alles wat u nodig heeft op het gebied van hydraulische componenten en systemen, vindt u onder één dak bij Oudshoorn Hydraulics. Het team van specialisten is ervaren en deskundig en richten zich op de verkoop van hydraulische componenten en systemen. Sinds de oprichting in 1973 zijn zij uitgegroeid tot een bekende totaalleverancier voor fabrikanten, industrie, landbouw-, service- en reparatiebedrijven.

Oudshoorn Hydraulics onderscheidt zich onder andere door het aan kunnen bieden van een totaal pakket van kwaliteitsproducten, is exclusief distributeur van vele topmerken, heeft een eigen productie van cilinders, aggregaten en systemen, levert slangassemblages afgestemd op klantwens, heeft een vlotte service en levert wereldwijd!

Naast het uitgebreide assortiment bieden zij klant specifieke diensten en oplossingen aan. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een hydraulisch aggregaat of systeem voor de klant uitwerken en realiseren. Ook beschikt Oudshoorn over een eigen productie van hydraulische cilinders, aggregaten en slangassemblages.
Tenslotte heeft Oudshoorn Hydraulics zeer complete en grote voorraden en zodoende zijn zij in staat om snel te kunnen leveren zonder lange levertijden.

Locatie

Woerden

Regio

WOERDEN

Opdrachtgever

Dennis Automotive Recruitment

Vacature geplaatst

02-05-2023

 

Dagelijks zijn zo’n 3.000 professionals via Jobmotive op naar zoek naar een baan in de autobranche. Mis uw nieuwe medewerker niet: plaats uw vacature snel en voordelig op de grootste banensite voor de branche.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in