Autotechnicus bij Autobedrijf van de Wouw in Waalwijk

Functie omschrijving Autotechnicus bij Autobedrijf van de Wouw in Waalwijk

Als Autotechnicus en je bij Autobedrijf Van de Wouw verantwoordelijk voor het uitvoeren onderhoudsbeurten, reparaties en eventueel Apk-keuringen. Jouw baan is erg afwisselend omdat Autobedrijf Van de Wouw niet alleen Hyundai en Mitsubishi dealer is, maar ook onderdeel van Vakgarage. Je mag dan ook aan alle merken en typen werken.

Functie eisen

Om deze functie goed uit te kunnen voeren heb je tenminste een afgeronde opleiding tot Autotechnicus en heb je minimaal 5 jaar sleutel ervaring. Bij voorkeur heb je al APK, of wil/kan je dit op korte termijn behalen. Daarnaast vind je het leuk om zowel merkgebonden als universeel te sleutelen. Tenslotte ben jij iemand met passie voor de autotechniek en wil je je graag verder ontwikkelen dmv trainingen, cursussen etc.

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Autobedrijf Van de Wouw betekent dat je een goed salaris ontvangt en mag werken met goed gereedschap in een ruime werkplaats. Je wordt onderdeel van een gezellig team techneuten. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen dmv het volgen van cusussen en trainingen (via de importeurs en Vakgarage).

Sollicitatieprocedure

E-mail
Solliciteren

Bedrijfsprofiel

Autobedrijf Van de Wouw is opgericht in 1964 door Tinus van de Wouw en inmiddels heeft de 2e generatie (Marcel van de Wouw) het bedrijf overgenomen. Zij zijn gevestigd aan de autoboulevard in Waalwijk en zijn dealer/ servicepartner van Hyundai en Mitsubishi, maar ook onderdeel van Vakgarage. Dit betekent dat er in de werkplaats niet alleen dealerwerk is, maar ook universeel werk. Mede hierdoor is de klantenkring erg divers, maar ook zeer trouw.

Eerlijk, Nuchter, Duidelijk en Vriendelijk, dat zijn de pijlers bij Autobedrijf van de Wouw. Dit stralen zij niet alleen uit naar de klanten, maar ook naar het eigen personeel. De sfeer binnen het bedrijf is ongedwongen, vriendelijk en familiair, al met al een zeer goede en fijne werkgever!

Locatie

Waalwijk

Regio

WAALWIJK

Opdrachtgever

Dennis Automotive Recruitment

Vacature geplaatst

02-05-2023

 

Dagelijks zijn zo’n 3.000 professionals via Jobmotive op naar zoek naar een baan in de autobranche. Mis uw nieuwe medewerker niet: plaats uw vacature snel en voordelig op de grootste banensite voor de branche.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in