Verkoopadviseur Land Rover

Functie omschrijving Verkoopadviseur Land Rover

Terug van vakantie? Klaar voor een nieuwe uitdaging?

De uitdaging: Een autoliefhebber die zijn enthousiasme voor o.a. Land Rover graag wil uitdragen. Altijd en overal. Je bent eigentijds, representatief en communicatief. En thuis in de Regio Haaglanden. Je begeleidt klanten van de eerste kennismaking tot de aflevering en daarna onderhoud je de goede relatie.

Functie eisen

Wij vragen

Een relevante commerciële vooropleiding, bijvoorbeeld IVA. En tenminste 4 jaar ervaring in de autoverkoop, inclusief de marketingactiviteiten met een aantoonbaar track record. Je bent gewend om planmatig en resultaatgericht te werken aan je jaardoelstellingen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden

Leuk werk met fascinerende en ambitieuze merken in een uitdagende werkomgeving. Uitstekende arbeidvoorwaarden en een goed bij je werklust passende salariëring.

Bedrijfsprofiel

ROMIJN is de Land Rover dealer voor groot regio Haaglanden. In de showroom aan de A4 is het prima zaken doen.

Doordat Land Rover blijft groeien en een uitbreiding van ons MERK-PORTFOLIO binnen het premium segment in 2016 alsmede een bijhorende grootse verbouwing, zijn wij op zoek naar een gedreven VERKOOPADVISEUR.

Contact

Belangstelling?

Wij zijn benieuwd naar je bondige sollicitatiebrief met CV: Neckar 7 (forepark) 2491 BE Den Haag. Per e-mail mag ook naar Natalie van den Boogaard: nvandenboogaard@romijngroep.nl

Locatie

Forepark, Neckar 7-9 Den Haag

Regio

S-GRAVENHAGE

Opdrachtgever

Romijn Land Rover Centre Den Haag

Vacature geplaatst

06-08-2015
Meer details
Match criteria
Branche
  • Personenauto's
Dienstverband
  • Vast
Plaats
  • S-GRAVENHAGE
Provincie
  • Zuid-Holland
Werkervaring
  • 2 - 5 jaar
Aantal uren
  • 40 uur
Verder zoeken

 

Dagelijks zijn zo’n 3.000 professionals via Jobmotive op naar zoek naar een baan in de autobranche. Mis uw nieuwe medewerker niet: plaats uw vacature snel en voordelig op de grootste banensite voor de branche.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in